![]() |
VIZZARD - to si***281; nazywa fanatyzm.
mieli***347;my fanatyk***243;w LG, teraz jako***347; cicho siedz***261; :> po***380;ywiom, uwidim. |
Cytat:
To przyjdzie samo... :czytaj: || |
Cytat:
|
Cytat:
Piję to co ty... :> :czar: |
Cytat:
Nie wiem, co pijesz, ale uważaj, bo moim zadaniem szkodzi Tobie|| ;) |
Cytat:
Częściowo masz rację, ale druga część należy do mnie :mruga: Po prostu nie lubię jak ktoś pod przykrywką jakości robi użytkowników w ch*ja :ysz: Nie dosyć, że słono płacisz za napęd, który jest porównywalny do innych produktów To jeszcze musisz zapłacić za oprogramowanie do niego Mało tego! Nie ma żadnej alternatywy, gdyz konkurencyjny soft jest napiętnowny A same napędy blokowane na inne programy testujące To proste :czytaj: Wyjątkowość tych napędów tworzą po prostu ci co się sami nimi nakręcają :taktak: Ect., ect... No i jeszcze takie teksty z testami że wszystko to chłam bo ktośtam cośtam gdzieśtam I teraz już trzeba wyrzucić wszystko inne... :rozwal: Czasem więc uświadomienie potencjalnych użytkowników jest rzeczą potrzebną :mruga: No i to chbya tyle tego tematu w tym temacie || :D |
Cytat:
http://forum.cdrinfo.pl/mietnik/5930...e-plextor.html |
Cytat:
ale czy nie lepiej czasami przemilczeć czyjeś urojone paplanie albo wyśmiać go w temacie, w którym wypisuje bezedury? a takie wypisywanie gdzie tylko się da i kiedy się da takich rzeczy niczemu nie służy. może jedynie doprowadzić do tego, że nowi użytkownicy, nie za bardzo zorientowani w temacie po przeczytaniu Twoich postów będą jak ognia unikać Plextora, a nie o to tu przecież chodzi. Chodzi o to by zachować pewną "równowagę" i nie skazywać pozostałych napędów na niebyt, ale ostatnio to ja ciągle widzę tylko Twoją nagonkę na Plexa. Nawet kolega, który (nie jest zarejestrowany na tym forum) planował kupić sobie Plexa i chciał przyjrzeć się opiniom na ten temat na forum, pytał mnie czemu tak piszesz o tej marce. No chyba, że celem Twoich działań jest odstraszenie ludzi od wydania swoich pieniędzy na ten produkt Cytat:
|
padlem, ale sie podnioslem i jestem silniejszy:D
|
Cytat:
I teraz na dodatek ludzie jeszcze w komplexy z tego powodu popadają... :O :sciana: |
zrobi***322;em test ma NECu ale go nie podam - kompleks plexa ||
|
Cytat:
Nie wiem po prostu tylko czy zauważyłeś, że zmieniły się tendencje I to co kiedyś było cacy teraz jest be i be z sensu Więc jeżeli zaprzestanie się przykładowo dawać skany z napędów typu Litek czy Benek To niby o czym ma byc to forum? :idea: Oczywiście niektóre działy typu śmietnik nigdy nie będą przechodzić takich kryzysów :nie: Bo czy wyobrażasz sobie, że ktoś powie że piwo według norm ECMA czy norm BROW jest rakotwórcze i powoduje pryszcze To zamykamy śmietnik i idziemy do domu? :> Tu jest trochę inaczej, bo przez takie blablanie spada przykładowo ilość skanów A co za tym idzie informacji o napędach, ich jakości, jakości nośników, ich partii, itp... No i to jest ta niby zazdrość? ??? Albo obsesja? ??? Raczej wątpię... Cytat:
:czar: |
opowiadasz do piero pierwszy raz dzis uslyszalem od VIZZARD- a o plextorze:D
|
Cytat:
no chyba, że to zwykła zazdrość :D :respect: |
Cytat:
Bo przy jedynie słusznym Plextorze do skanowania płyt brak jest sensu skanowania na czym innym Więc po co zakladać tematy i dzielić się z innymi spostrzeżeniami dotyczącymi innych nagrywarek Jeżeli bez Plextora wszystko traci sens? ??? Pozostaną wię tylko takie tematy jak ten, więc uważam że szkoda go do Śmietnika :ysz: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:26. |