![]() |
:locked:
|
Cytat:
za sciaganie w ameryce wylatujesz ze szkoly, nie mowiac o tym, że oszukujesz sam siebie; dałbyśsie pociąć lekarzowi, który ściągał ?! Na czerwonym świetle sie stoi baranie. Każde Twoje słowo ewidentnie pokazuje brak odpowiedzialności we wszystkim, z choinki sie urwałeś nie znasz życia i ogólnie panujących zasad. brak słów. |
:gerda:
|
Cytat:
A co do mojego pytania BARDZO proszę wypowiadać się na temat a nie dawać mi GENIALNE rady. Zaraz pewnie pojawią się wypowiedzi ***8222; no tak kombinował to ma na co zasłużył ***8222; może i tak, ale musi być to wpisane w ryzyko. Chce zaznaczyć że oczywiście nie mam PRETENSJI do allegro czy użytkowników tylko chcę znaleźć najlepsze wyjście i miałem nadzieje że ktoś mi pomorze ale jednak się przeliczyłem. Nie to forum, tutaj dostaje się rady odstające od rzeczywistości i ochrzan za coś czego ty nie pochwalasz i nie robisz wiedz wychodzisz z założenia że inni też nie powinni :haha: . JEST TO POPROSTU DLA MNIE ŚMIESZNE. Pozdro l |
Ja *******e - Francis nie bierz tego do siebie ale takiego trola dawno nie widzialem - kiedy dotrze do ciebie ze to ty zawiniles i to nie wina allegro ani zadnego z userow ze nie rozumiesz tak prostej rzeczy jak regulamin allegro. Wiec nie odszczekuj tylko przemysl swoja pozycje.
|
Cytat:
dorośnij najpierw a potem coś rób, co wymaga podstaw odpowiedzialności. nie potrafisz sam się nauczyć to komornik cię nauczy. rachunki trzeba płacić, bo to nie czyjeś widzimisie tylko opłata za usługę. |
Cytat:
|
Cytat:
uczciwi nie maja problemow |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
uczciwi problemów nie mają |
witam, miałeś ktoś taką przygodę ? moje pytanie brzmi jakie są szanse za odblokowanie konta ? Trzeba przedstawić wielka skruchę czy trzymać się wersji że o niczym nie wiem. :-) ?
Witamy, Konto o nazwie "*********" zostało zablokowane , wszystkie wystawione przedmioty automatycznie usunięte, a aktualne oferty kupna na przedmioty innych Użytkowników anulowane. Powodem zawieszenia konta są próby dokonywania sprzedaży wystawionych towarów "poza Allegro" (stwierdzone fakty bądź informowanie o możliwości takiej sprzedaży w opisach wystawionych przedmiotów). Jest to niezgodne z obowiązującymi na Allegro zasadami. Informujemy także, że mimo zawieszenia konta Użytkownik jest zobowiązany uregulować ewentualne należności w stosunku do Allegro (jako że powstały one w okresie aktywnej działalności w serwisie). Jeśli masz wątpliwości i chciałbyś odpowiedzieć na ten e-mail, skorzystaj z poniższego odnośnika do formularza kontatkowego: http://ssl.allegro.pl/contact/bwcont...=*********&t=1 Uwaga: kontakt w inny sposób niż poprzez powyższy odnośnik (link) może znacząco wydłużyć czas reakcji. -- Z poważaniem, Zespół Allegro |
Cytat:
ale regulamin allegro mówi jasno - 18 lat, ni sekundy wcześniej. |
Cytat:
Czasami niektorzy nastolatkowie moga byc bardziej odpowiedzialni niz >18.. PS. dzisiaj przelalem przypadkiem o 10zl za duzo.. grr |
Cytat:
Kodeks cywilny: Art. 15, 17, 18 a 20 sie nie stosuje. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:18. |