![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Ech pewnie zaraz zapyta 'a co to jest'.... Mo***380;e szybciej by pod***322;aczy***322; nagrywark***281; u tych kumpli, co im wszystko samo dzia***322;a, bo przecie***380; te***380; mo***380;liwe ***380;e nap***281;d jest walni***281;ty. PS Wywal z logu tego seriala na bin ladena. |
Cytat:
|
omg to jest wiecej roboty niz przy instalacji windowsa :| z tego co slyszalem to koledzy podlaczyli nagryware i nagrywali bez problemu , a ja musze jakies *******y sciagac , ustawiac :/ omg glupie te nagrywarki dvd sa :/
ok wszystko chyba juz zrobilem z tym ASPI (zainstalowalem) i DMA(właczone było) co teraz mam robic , probowac cos nagrac i plyte stracic kolejna juz jak cos bedzie nie tak ?? |
Cytat:
Cytat:
Przeczytaj TO i TO Użyłeś Nero Clean Tool ? Nie? No to użyj chłopie ! W tych dwóch FAQ są też komentarze, koniecznie przeczytaj ! :] |
yyy no to ładnie chyba sie niezainstalowało :/ :
http://images4.fotosik.pl/204/e07cb696cad69901m.jpg i co ??? znowu post umarł?? niestety , dalej jest tak jak bylo , wasze propozycje niepodzialaly :/ niewiem co mam z ta nagrywarka zrobic :/ |
Ilość załączników: 1
Cytat:
|
ale nie to omg :/
Cytat:
Cytat:
|
po instaspi.bat robi si***281; restart - chyba pojawia si***281; taki napis? :hmm:
no przepraszam, ale t***322;umaczenie ka***380;dego kroku to chyba tylko na IRCu... |
ehhh dalej mi nikt niemoze na pytanie odpowiedziec :/
|
Cytat:
|
[quote[instaspi.bat[/quote]
ok zrobi***322;em , co dalej mam robi***263; ?? Cytat:
|
instaspi.bat
|
no spoko ale mnie dziwi jedna rzecz , od znajomych słyszałem jak kupili dvd nagrywarke to podlaczyli i nagrywali bez problemow takich jak ja mam ze musze cos odinstalowac , zainstalowac , mam jeszcze pytanie czy jak mam nagrywarke dvd to niemoge miec programow typu daemon tools , virtual clone ???? , znajomi maja tego mnóstwo i nagrywa im normalnie , to mnie dziwi :/
no mam to forceASPI , tylko ktore teraz zainstalowac , bo w archiwum jest kilka plikow .bat i niewiem ktore .... czy dumpaaspi czy ktore ??? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:16. |