![]() |
Cytat:
REVELATION! :O :czar: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
:jem: a cóż niby miałbym Ci doradzić "nowy użytkowniku"? :hmm: coś w związku z tym odkryciem? ??? chyba, że chodzi o buraczki! :w00t: aaaaa... wiem! :idea: pewnie chodzi o to - jak szybko i sprawnie dostać bana :] to nie jest takie łatweee.. :nie: ale jesteś na dobrej drodze || :banan: i jak już, to gnoić :fiu: 8-) |
o znalazl sie jakis burak ktory lubi gnojic nowych uzytkownikow zamiast cos doradzic
|
Cytat:
toż to szok! :O na trzeźwo tego nie ogarniem... :nie: :drinking: || |
Mi sie zdaje ze ram ma wplyw na wypalanie bo gdy mialem viste to przy wypalaniu plytek dvd dl zawsze w polowie mialem duzo bledow a na windowsie xp niemam takich problemow przy 512 ramu
|
W***322;a***347;nie sprawdzi***322;em u siebie:
Nero 6.6.1.4, windows 2000 pro sp4 Pr***281;dko***347;***263; x4 i x6 - oko***322;o 80 MB ramu dla nero.exe Pr***281;dko***347;***263; x8 - oko***322;o 300 MB ramu dla nero.exe |
Cytat:
Zmienilem na 6 i dalj to samo Nero 6 podczas wypalania zajmuje tyle samo ramu co 7 :O i też spowalnia proces wypalania. Jedynie na CDBurnerXp nie zwalnia i nie zzera ramu :D |
Cytat:
|
Ilość załączników: 2
Wszystko prawidłowo. :spoko:
Ilość RAM-u przez nagraniem Załącznik 35288 ... podczas wypalania prędkością 8x Załącznik 35289 Więcej o 292 MB. :) |
Cytat:
U mnie jak juz sie nagrywa od 8x to nero ramu pozera 260 mb :O Jesli kots bedzie nagrywal z predkoscia 8x prosze i info ile nero wam zre pamieci :) |
4x DVD-R
|
Cytat:
Zauwazylem ze nero u mnie zabiera wiecej pamieci kiedy nagrywa z wiekszą predkoscią. Dla 4x zabiera ok 80 mb dla 12x 260mb :/ Cytat:
Nie wiem moze nero korzysta z Framework - bo go nie mam zainstalowanego, moze tez z activx bo mam je wylaczone w programie do tuningu xp xpantispy. Macie zainstalowanego Frameworka ? |
A ja bym nic nie grzebal tylko zmienil nero na ostatnia 6.
To gonienie za najnowszymi wersjami to jakies takie... |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:23. |