![]() |
Sempron 2800 czy Sempron 3100?
Proszę poradzcie który mam zakupic procesor pod płytę ze złączem 754: Semprona 2800, 64 bitowy, czest. taktowania 1600, czy zakupić Semprona 3100, 32 bitowy, czest. taktowania 1800?
Bardzo pilna sprawa. |
Cytat:
|
na s754 32bit-owych prock***243;w nie ma :nie:
tylko sempa 3100+ :taktak: a wog***243;le to o jaki socket siem rozchodzi? 754 czy s.A |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
oba sempy istnieją pod s.754 ;) proste weź 3100 niewiem czemu ale ;) |
Zdecydowanie 3100 :> Tym bardziej ze s.754 nie jest platforma podatna na rozbudowe "za rok". Lepiej od razu wziasc szybszy.
|
dzieki za pomoc, wybrałe jednak Semprona 3100
|
Dzisiaj już piszę posta na "nowym" komputerze, mam jednak problem. Za każdym razem jak odpalę system to pisze "znaleziono nowy sprzęt" i chce szukać sterowników do aktualizacji. Moim zdanie wszystkie urządzenia które mam w kompie zostały już zainstalowane także nie wiem skąd te komunikaty i jak je usunąć żeby za każdym razem gdy odpalam kompa się nie pojawiały??
|
a do p***322;yty masz sterowniki zainstalowane ? co to za p***322;yta ?
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
|
Nie masz wszystkich sterowników:nie:
Nie masz w ogóle zainstalowanych kanałów IDE. Sprawdź w biosie, czy masz je włączone. Potem spróbuj jeszcze raz zainstalować sterowniki do płyty głównej. Sprawdź tylko , czy instalujesz właściwe (jeżeli ściągałeś je z internetu) Jeżeli to nie pomoże, to odinstaluj wszystkie kanały IDE, zrób restart, windows zainstaluje swoje sterowniki i powinno być o.k. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:33. |