![]() |
wracajac do dymisji Giertycha.. to nie moze jej poprostu byc.
jesli Giertych przestanie byc ministrem edukacji, LPR wyjdzie z koalicji co spowoduje upadek rzadu i rozpisanie nowych wyborow.. a tego nie chce PiS i w szczegolnosci LPR i Samoobrona. |
Cytat:
|
Cytat:
- Ty też..? - Ja też.. ;) |
nowa matura jest perfidna... podstwowa OC... Reszta nie koniecznie, ale nie o to chyba chodzi....
Wiecie czytam i powiem wam tak... z religi to wy kozaki je BAN e jestescie..... ja mialem 3x niedostateczny i 1x dopuszczajacy i na maturalne wychowawczyni doprosila sie o bardzo dobry... ze wzgledu na inne oceny.... ogolnie smiech na sali.... ogolnie ca***322;a to abolicje uwazam za bezsens.. i tak jak mieli spierniczac na zachod to pojechali... czy jet matura czy nie... dziwne t***322;umaczneie..... ale romus powinien teraz ustapic... ale co go wali co powienien.... .: edyta :. kurde kumpel przeczyta***322; te wypowiedz i powiedzia***322; ze napisa***322;em jakbym mial rozdwojenie jazni.... sam sobie odpowiadam ... rozumiecie to :/ |
Cytat:
|
Cytat:
Ogólnie opinie są takie, wśród moich znajomych, że jest łatwiejsza niż stara. Widać szkoły różnią się poziomem nauczania... |
Cytat:
|
Cytat:
Mam takiego kumpla mądrala, że hooo (z maty dobre całkiem oceny miał) a zdał na 40%... |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
i to nie z przymusu tylko z wyboru :P A co do religi ja nie chodze na religie ale mam 5 :) prawde m***243;wi***261;c to nikt z klasy nie chodzi, ba nawet sam ksi***261;dz co nas uczy nie chodzi :D |
Cytat:
Mo***380;na dosta***263; 4 z lotu po zaliczeniu przedmiot***243;w, nie wykonuj***261;c pracy dyplomowej, albo 5 robi***261;c to tak jak dotychczas. Zobaczcie, jaka to oszcz***281;dno***347;***263; czasu i pieni***281;dzy... |
Cytat:
|
Cytat:
w tv coś o tym przebąkiwali. |
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:47. |