![]() |
Swoje kupione gry na PSX mam w paczkach *.pkg na dysku, którego nie chce mi się podpinać. Nie sprawdzę, ale nie widzę powodu dla którego mogłoby się nie dać rozpakować *.pbp|PSAR tymi programami. Może próbowałeś rozpakować grę np. dwupłytową? W tamtych czasach nie było takich PBP, nie sprawdzałem, ale może jak jest kilka to zamiast PSAR mamy PSAR0, PSAR1, itd. i dlatego nie znajdują obrazu? Zgaduję. Aplikacje wymienione w tym temacie to antyki z czasów CFW OE-x. Poszukaj czegoś nowszego.
|
A Berion wiesz może jakim programem moge rozpakować eboota pobranego z psn na iso,img lub bin, bo Simplepopbeta3 ani psx2psp nie idzie?
|
Co to ma wspólnego z tym tematem?...
|
mam pytanko mam przerobioną konsolke na 6.39 pro b9 i niewiem jak mam dodać gry bo mi niechcą wejść
|
Już wiem jak zmieniać ikone i tło obrazu eboot psxa - uruchamiamy Simple Popstation Beta 3 > w Browse na odpowiednim dysku wybieramy interesujący nas eboot.pbp, a w Customize The Eboot pod Icon0.png i Pic1.png podobające nam się obraski w formacie PNG (można dodać także filmik i muzyczke), a w Preview Eboot sprawdzamy czy wyświetla się to co chcieliśmy > uruchamiamy ikone GO i pochwili wyświetli się PATCH OK i jest, aż się dziwie że odrazu tego nie zlogikowałem???
|
|
Niech bog wynagrodzi ci to w dzieciach :D
Nagrac tylko plik cue czy te 2? |
"Już normalnie możesz na płytkę zgrać i nic nie musisz robić".
|
czyli juz normalnie na plytke moge zgrac czy jeszcze cos zrobic ;>?
|
*.bin/*.cue to obraz płyty. Tak samo jak *.iso.
|
Oki, ale to juz jest ten plik iso czy nie? A jak nie to jak teraz mam go zrobic ;>?
|
Jeżeli chciałeś wypakować obraz z PBP|PSAR to na logikę, tak. ;]
|
Cytat:
Zrobilem tak jak napisales i uzyskalem folder " SLUS00706" który jest pusty i "Tenchu - Stealth Assassins (SLUS00706)" w ktorym są dwa pliki jeden bin a drugi cue, to jest dobrze zrobione?:> |
Converter jest do niczego spróbuj innym programem.
|
A co się tyczy modyfikacji eboot.pbp - ktoś może pomóc?
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:28. |