![]() |
ehhh a mozna bylo przeciez zrzucic Mac'a ze stolu i o smugi chlopak nawet by nie zapytal
|
Chlopaka szlag trafil....laptopik ma te wstretne smugi po lewej stronie pogodzilam sie juz z tym ze trzeba zaniesc go do doktora tylko ze akcja dzieje sie w norwegii
chyba caly miesiac bede pracowala na naprawe :) mam zakaz picia ulubionego piwka :( i juz wcale niechce uczyc sie na kompie ...Wszystkim za pomoc serdecznie dziekuje pozdrawiam was marzena |
Cytat:
Dwie, bardzo mile panie, tego samego dnia przyniosly dwa laptopy HP. Jeden zalany slodkim winem Malaga (kleiste, slodkie i geste) - cala klawiatura sie zakleila! Wymiana klawiatury - wszystko dziala, nic nie "weszlo" do srodka :) Druga, wylala troszke Coca-coli na rog laptopa przy wlaczniku zasilania. Plyta do wymiany. Jak znam Maci - to musial byc piwny potop, zeby plyn wszedl na ekran!! A swoja droga............nie napisze - powstrzymam sie. |
Cytat:
wiec da sie latwo to zrobic - moze nie wylalo sie piwo a ktos puscil pawia na ekran:D |
laptop + piwo
Przerabia***322;am to... :D |
Cytat:
Ten chlopak nie jest dla ciebie. Nie dosc, ze zostawil cie sama, to na dodatek zostawil ci maca do zabawy! To straszne. A ty, jak ta niewolnica seksualna, bawilas sie maczkiem i pilas piwo. Czy nie zdawalas sobie sprawy, do czego to moze doprowadzic? I teraz sa tego konsekwencje. Zostaniesz ukarana. Jedyne co mozesz zrobic, to usiasc w kacie i plakac. Plakac. Roman G. Ps: jakim cudem, powiedz, piwo ze stolu dostalo sie na lub pod panel? Bo nie qumam! |
Szmatk***261; antystatyczn***261; (tak***261; jak do czyszczenia okular***243;w)
Lepiej si***281; nie przyznawaj doteog ***380;e go zala***322;a***347;, bo to dosy***263; droga zabawka :D |
Sliczne naprawde wam dzieki tylko czym przeczyscic ? i taakie male srubki ma od dolu a rece mi sie trzesa ze strachu !!
|
lepiej nie mow mu co zrobilas :szczerb:
|
Rozebra***263; i przeczy***347;ci***263; ;)
|
Zalany komputer
Baardzo prosze o szybka pomoc chlopak zostawil mi swojego maca do zabawy
a ja wylalam na niego ....piwko :( tzn nie na klawiature tylko na stol komp chodzi jest wszystko oki ale jakos na wyswietlaczy pojawily sie od dolu lewej strony smugi tak jakby piwko bylo w laptopku pomocy prosze !! jak to usunac ? zrozpaczona marzena |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:09. |