![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 30.04.2007
![]() |
Zalany komputer
Baardzo prosze o szybka pomoc chlopak zostawil mi swojego maca do zabawy
a ja wylalam na niego ....piwko tzn nie na klawiature tylko na stol komp chodzi jest wszystko oki ale jakos na wyswietlaczy pojawily sie od dolu lewej strony smugi tak jakby piwko bylo w laptopku pomocy prosze !! jak to usunac ?zrozpaczona marzena |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guru
Data rejestracji: 22.08.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Rozebra***263; i przeczy***347;ci***263;
|
|
|
#3 |
|
Horror Fan
Data rejestracji: 27.06.2005
![]() ![]() ![]() ![]() |
lepiej nie mow mu co zrobilas
|
|
|
#4 |
|
Nowy na forum
![]() |
Sliczne naprawde wam dzieki tylko czym przeczyscic ? i taakie male srubki ma od dolu a rece mi sie trzesa ze strachu !!
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Guru
Data rejestracji: 22.08.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Szmatk***261; antystatyczn***261; (tak***261; jak do czyszczenia okular***243;w)
Lepiej si***281; nie przyznawaj doteog ***380;e go zala***322;a***347;, bo to dosy***263; droga zabawka
|
|
|
#6 | |
|
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Ten chlopak nie jest dla ciebie. Nie dosc, ze zostawil cie sama, to na dodatek zostawil ci maca do zabawy! To straszne. A ty, jak ta niewolnica seksualna, bawilas sie maczkiem i pilas piwo. Czy nie zdawalas sobie sprawy, do czego to moze doprowadzic? I teraz sa tego konsekwencje. Zostaniesz ukarana. Jedyne co mozesz zrobic, to usiasc w kacie i plakac. Plakac. Roman G. Ps: jakim cudem, powiedz, piwo ze stolu dostalo sie na lub pod panel? Bo nie qumam!
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
forumholiczka
Zlotowicz
Data rejestracji: 09.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
laptop + piwo
Przerabia***322;am to...
|
|
|
#8 | |
|
Guru
Data rejestracji: 07.01.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
wiec da sie latwo to zrobic - moze nie wylalo sie piwo a ktos puscil pawia na ekran
|
|
|
|
|
#9 |
|
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tez przerabialem:
Dwie, bardzo mile panie, tego samego dnia przyniosly dwa laptopy HP. Jeden zalany slodkim winem Malaga (kleiste, slodkie i geste) - cala klawiatura sie zakleila! Wymiana klawiatury - wszystko dziala, nic nie "weszlo" do srodka ![]() Druga, wylala troszke Coca-coli na rog laptopa przy wlaczniku zasilania. Plyta do wymiany. Jak znam Maci - to musial byc piwny potop, zeby plyn wszedl na ekran!! A swoja droga............nie napisze - powstrzymam sie.
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Nowy na forum
![]() |
Chlopaka szlag trafil....laptopik ma te wstretne smugi po lewej stronie pogodzilam sie juz z tym ze trzeba zaniesc go do doktora tylko ze akcja dzieje sie w norwegii
chyba caly miesiac bede pracowala na naprawe mam zakaz picia ulubionego piwka i juz wcale niechce uczyc sie na kompie ...Wszystkim za pomoc serdecznie dziekuje pozdrawiam was marzena
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
try a run, try a hide...
Data rejestracji: 07.06.2005
![]() ![]() |
ehhh a mozna bylo przeciez zrzucic Mac'a ze stolu i o smugi chlopak nawet by nie zapytal
|
![]() |
|
|