| Prezesik |
10.05.2007 22:18 |
Zlikwidować śmietnik!
Zlikwidować OFFTopic!
W ten sposób dokonacie eutanazji na Forum.
Zostanie kilku ludzi onanizujących się przed testami wypalonych płyt i wszyscy będą zadowoleni... a ci co nie będą - WON!!
Cytat:
Napisany przez BD
(Post 776925)
Nie traktuj moje wypowiedzi jako administratora CDRinfo.pl Napisałem prywatnie co o tym myślę. Zresztą moja nieobecność na forum i sporadyczne posty są spowodowane tym, że szanuję swoją osobę i nie mam zamiaru aby wiązano mnie z rzeczami bądź miejscami, które obniżają poziom. Cenię konkretny i takich miejsc w sieci szukam.
|
Wiem, że nie jestem godzien Cię o cokolwiek prosić, ale proszę skróć te męki... Niech śmietnik wreszcie zniknie!
Masz uprawnienia i możliwości by zrobić z tym porządek - uczyń to, a wszystko co obniża poziom zniknie jak ręką odjął...
Znikną użytkownicy, którzy z tego forum uczynili miejsce wyjątkowe, gdzie każdy mógł porozmawiać o czym chce.. gdzie narodziły się prawdziwe przyjaźnie... co dziwne... wszystko przez ten straszliwy śmietnik :O
Zniknie to co najgorsze - nie będzie niczego, również tego żałosnego, ujadającego i obniżającego poziom postu :czytaj:
Chylę czoła przed Twoją wiedzą i biję pokłony przed Twoją osobą :uklon:
ale Twojej postawy nie rozumiem kompletnie...
no cóż za maluczki jestem :ysz:
|