Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Komputery - oprogramowanie i sprzęt (https://forum.cdrinfo.pl/f113/)
-   -   v-mouse?, Czy ktoś się z tym spotkał? (https://forum.cdrinfo.pl/f113/v-mouse-czy-ktos-sie-tym-spotkal-75336/)

ellcazadore 20.11.2007 10:32

v-mouse?, Czy ktoś się z tym spotkał?

Czy ktoś wie coś więcej na temat v-mouse? Może ktoś go używa, albo używał. Dużo podróżuje i wkurza mnie używanie touchpada a myszka jest niewygodna. To coś ponoć pracuje na każdej powierzchni i jeżeli to jest prawda to właśnie tego szukałem. Pytałem w sklepach ze sprzętem, ale nie za bardzo się orientują. Raczej mało o tym słychać. Znalazłem na amazonie, i kupę kasy kosztuje. Na dodatek restrykcje odnośnie zakupu tylko na terenie UK. Może ktoś wie gdzie to można kupić? :ysz:

romanesco 20.11.2007 10:54

Cytat:

Napisany przez ellcazadore (Post 860883)
(...) Może ktoś wie gdzie to można kupić? :ysz:

Może wiemy... :haha:
www.v-mouse.pl/index.php

ellcazadore 20.11.2007 11:01

Tylko że to jest strona dystrybutora i nie prowadzą sprzedaży detalicznej.

romanesco 20.11.2007 11:04

Cytat:

Napisany przez ellcazadore (Post 860905)
Tylko że to jest strona dystrybutora i nie prowadzą sprzedaży detalicznej.

A co za problem do nich zadzwonić i zapytać, jaki sklep od nich to bierze :pytanie: Nie sądzę aby nie chcieli Ci powiedzieć. W końcu leży to w ich interesie, że ktoś chce taki towar kupić :)

ellcazadore 20.11.2007 11:10

ogólnie, to jest najmniejszy problem, znalezienie tego produktu, ale ja nie wiem czy ja to chce kupić. wolałbym najpierw posłuchać jakichś opinii na temat czy warto. Bo jak mam wydać 300 stówki za jakiś badziew to raczej słabo bym się poczuł.:>

romanesco 20.11.2007 11:15

Cytat:

Napisany przez ellcazadore (Post 860914)
(...) Bo jak mam wydać 300 stówki za jakiś badziew to raczej słabo bym się poczuł.:>

Rozumiem to bardzo dobrze. Opis funkcjonalności na tej przywołanej stronce, z pewnością Cię nie zadowoli, bo jak to mówią: "każdy Żyd swój towar chwali". Być może znajdzie się ktoś na forum, kto coś więcej ze swojego doświadczenia na ten temat napisze :spoko:

prometeusz 20.11.2007 11:51

rzeczywiscie szybciutko odpowiezieli gdzie szukac i za ile
http://www.itsfera.pl/home.php?cat=680
:idea: to moze pierwszy bys kupil i nam powiesz co warte:taktak:

romanesco 20.11.2007 11:56

Cytat:

Napisany przez prometeusz (Post 860959)
(...) :idea: to moze pierwszy bys kupil i nam powiesz co warte:taktak:

To by***322;o do ellcazadore :pytanie: :hmm: Bo ja zainteresowany nie jestem:>

prometeusz 20.11.2007 12:00

Cytat:

Napisany przez romanesco (Post 860965)
To było do ellcazadore :pytanie: :hmm: Bo ja zainteresowany nie jestem:>

no oczywiscie:haha:

ellcazadore 20.11.2007 12:18

:) Nie wkręcajcie mnie bo jestem podatny na sugestie ||

romanesco 20.11.2007 12:23

Cytat:

Napisany przez ellcazadore (Post 860977)
:) Nie wkręcajcie mnie bo jestem podatny na sugestie ||

No jak to :pytanie: Przecież to Ty chcesz kupić, a nie my :D

prometeusz 20.11.2007 12:24

popatrz na to w ten sposob - nie dosc ze bedziesz mial myszke to jeszcze wskaznik laserowy - normalnie bomba:D
Potem bedziesz mogl pierwszy na forum powiedziec - To jak go pierwszy mialem:taktak:

nimal 20.11.2007 12:44

mam trzy mychy
dwie z nich to chinszczyzna
jedna jest bezprzewodowa - radiowa na 2,6GHz - dziala z 5m na pewno, moze i wiecej
ma wbudowany wskaznik laserowy
markowana jako Tevion
dziala na kazdej nawiezchni - reka, kanapa, stol (na ktorym nie dziala Logitech!), wszystko na czym probowalem
koszt - 25(?) pln na allegro ^_^

czy ma wady - oczywiscie, ale nie kosztowala 300pln
majac za duzo kasy kupilbym inna - w tej denerwuja mnie lagi po usnieciu myszki (nie uzywana np przez godzine przy ogladaniu filmu - gdy jest poza stacja bazowa nawyodniej ja wylaczac, wtedy nie ma lagow po wlaczeniu)

tej, do ktorej linka zamiesciles, nie moge polecic ani napisac, ze nic nie warta - nie znam jej
ale jezeli szukasz taniej alternetywy - to istnieje ;)

ellcazadore 20.11.2007 12:59

Cytat:

Napisany przez nimal (Post 861005)
markowana jako Tevion
dziala na kazdej nawiezchni - reka, kanapa, stol (na ktorym nie dziala Logitech!), wszystko na czym probowalem
koszt - 25(?) pln na allegro ^_^

Możesz dać linka, bo nie za bardzo wiem o której mówisz? Mówisz o klasycznej myszcze czy o czyms porównywalny do v-mouse?

Zetoxa 20.11.2007 13:20

zaintrygowała mnie ta mysz-długopis, nie chcecie kupować ,to chyba ja kupię pierwszy, wygląda bardzo ergonomiczne.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:42.