![]() |
[Serial] Dexter
witam
az dziwne ze nie ma na forum tematu o tym swietnym serialu. obejrzalem wlasnie ostatni odcinek 2 serii i jestem pod mega wrazeniem. Serial jest jednym z najlepszych o ile nie najlepszym jaki ogladalem. Przez ostatnie dni ledwo sie powstrzymywalem zeby nie obejrzec wiecej niz 1 odcinka dziennie :haha: teraz czas siegnac po ksiazki o Dexterze i czekac, niestety dlugo na 3 serie.... dla tych co nie znaja http://gfx.filmweb.pl/po/16/18/33161...=1190815065000 Cytat:
Pomyslec ze przegladajac stronki torrentowe olewalem na poczatku ten serial myslac ze to bajka :D:D Naprawde polecam, ale obejrzyjcie pare odcinkow zanim ocenicie, bo poczatek taki sredni.:) |
Chyba zaryzykuje i zobacz***281;.Bo moje seriale zosta***322;y wstrzymane(strajk) i nie mam co ogl***261;dac.
|
Ja wczoraj zacząłem oglądać pierwszy sezon i jestem po 2 odcinkach, jak na razie taki sobie ale skoro ma sie rozkręcić to oglądam dalej. :spoko:
|
Serial rewelacyjny, ogladalem obie serie - pierwsza zrobiona wg. ksiazki - doskonaly.
Druga wg. napisanego scenariusza - rownie prawie dobra. Polecam. |
zgadzam si***281;.
rewelacyjny serial, kt***243;ry ogl***261;da***322;em w rekordowym jak dla mnie czasie. oba sezony ***347;wietne i mam nadziej***281; ***380;e trzeci b***281;dzie r***243;wnie dobry. |
dodam jeszcze ze serial ma super oprawe muzyczna, tworzaca swietny klimat.
mi najbardziej sie podoba utwor na koncu, puszczany w pewnych momentach waznych i na napisach koncowych, nazywa sie "End Credit" |
powiem wam, ***380;e przemy***347;lenia dexter'a to mistrzostwo ***347;wiata.
|
No cóż jestem po pierwszym sezonie i gdyby nie wasze zachęty pewnie zakończył bym oglądanie ok 4 odcinka.
Serial jak dla mnie rozkręca się od odcinka 6 i później jest naprawdę fajny. :spoko: Zabieram się za drugi sezon. ;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
na za namowa ogl***261;dn***261;***322;em to przez sobot***281; i niedziele :)
mo***380;e by***263; ko***324;c***243;wka tak se ......... |
Wstyd mi si***281; przyzna***263;, ***380;e unika***322;em tego serialu przez tyle czasu.
Obejrza***322;em 2 sezony w b***322;yskawicznym tempie. SERIAL JEST NIESAMOWITY, wskoczy***322; na 2. miejsce na li***347;cie moich ulubiony seriali. 1. 24, 2. Dexter, 3. Lost, 4. PB... Polecam! |
a nie mowilem...a nie mowilem.... :D:D:D
ja teraz ogladam sobie 2 serie od nowa:) a jest to bardzo rzadkie zebym cos ogladal 2 raz.;) |
Zapraszamy na forum www.tvdexter.org najlepsze forum o Dexterze. Dyskusja o serialu i odcinki do pobrania ! :)
|
Cytat:
:czytaj: faq |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:18. |