![]() |
|
właśnie ruszył
"Dexter" [Sezon-05] |
Tales from the crypt: S07E11
i bought this book because i'm working on a film about a (bla bla) who is reincarnated as a serial killer who only kills other serial killers :) 1996 sweet :D |
Anton to raczej nie będzie, bo byłoby zbyt oczywiste. Poza tym - sytuacja taka sama, jak napisałeś z Deksterem - to jego dziewczyna, zazdrość by go do tego nie zmusiła? Sądzę, że najprędzej jednak wakacyjny, a jeśli nie, to obstaję przy Deksie, może zrobił to przez przypadek ;-).
Ale czuję, że zaskoczenie będzie spore :-). |
Cytat:
miałem lekko mieszane uczucia, gdy dex zabija kobietę :hmm: Cytat:
a może to wakacyjny zabójca? jednym słowem, Dexter nadal ssie :spoko: |
Cytat:
|
Wydaje mi się, że to byłoby zbyt oczywiste.
Ale autorzy może pomyśleli, że każdy tak pomyśli i to był on? ;-) A może to Dexter? ;-) |
yhy, a zakończenie ostatniego odcinka... heh
na kogo stawiacie? bo ja na pana trójkę :spoko: |
To już nie jest ten Dekster z poprzednich sezonów, ale nadal mi się dobrze ogląda, więc będę kontynuował :-).
Obecnie faktycznie się trochę dzieje... |
No to się dzieje w Dexterze...:spoko:
|
właśnie obejrzałem 1 odcinek najnowszego sezonu. jak dla mnie rewelacja.
rozwaliły mnie 3 sceny: - gdy dexter śpiewa synkowi piosenkę przez telefon, w międzyczasie przeglądając fotki z zabójstwa. - początkowe ujęcia kiedy wydaje się, że dex jedzie zaszlachtować tego golasa, a okazuje się, że chodzi o coś całkiem innego - zakończenie odcinka, gdy dex wiezie swoim autem poćwiartowane zwłoki, na moment przysypia w efekcie czego następuje dachowanie zapowiada się miodzio. |
Jestem w chwili obecnej na 6 odcinku, 2 sezonu. Jadę od początku ;)
Widział ktoś 4 sezon? Wart obejrzenia? Mam nadzieje iz nie będzie kiszka, jak PB... |
Kolega chyba potrzebuje lekcji z obslugi googla.
Tu nawet torrenta nie trzeba wlaczac i wszystko jest legalnie od strony sciagajacego. |
te co zawsze :P
|
Jakieś namiary podasz?
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:05. |