![]() |
Cytat:
|
ale pewnie duzo slabiej wypada w porownaniu do Pioneer'a?
|
Nic tu poprawia***263; nie trzeba, p***322;yta wypalona pi***281;knie :fiu:
|
Dziekuje wam , jest to backup mojej orginalnej plyty GTA 4 , balem sie ogolnie ze liteon slabo wypala ale jesli twierdzicie ze jest OK, Chyba ze znacie jakies jeszcze metody poprawy tej jakosci?
|
:spoko:
Cytat:
|
Cytat:
:taktak: |
Cytat:
DVD+DL Verbatim zapis 2,4x ocencie jakosc tej plytki i wytlumaczcie jak moge na przyszlosc sam rozpoznac czy jest calkiem niezle czy do kitu czy wrecz swietnie http://photohost.pl/out.php/i1190_AT...e20081417.jpeg |
przeskanuj to x4...bo w tej chwili to tak jak poda***322; cdspeed "quality score = 0
|
co powiecie o tym nagraniu
DVD+DL Verbatim nagrane z predkoscia 2,4 na tej nagrywarce LITEON DH-20A4P 9P59 jeśli ktoś kto zna sie na jakościach nagrań mógłby do mnie napisać na gg 2959152 pokazał bym mu jeszcze parę testów wypalonych płyt do przejrzenia i ocenienia to będę strasznie wdzięczny |
Mój komputer, zakupionego Lite-Onka, nie "widział" w ogóle.
Zaleciłbym, ściągnąć i zainstalować sterowniki SATA dla płyty głównej. Oczywiście ze strony producenta. W moim przypadku jest to płyta firmy MSI, a sterowniki pobrałem stąd: http://global.msi.com.tw/index.php?f...=1&prod_no=557 |
Je***347;li nap***281;d w og***243;le nie widzi p***322;yt CD (ani t***322;oczonych, ani wypalanych), je***347;li ta sytuacja zachodzi r***243;wnie***380; po pod***322;***261;czeniu do innego komputera, to tylko serwis mo***380;e pom***243;c.
|
problem z dh-20a4p
Nagrywarka odczytuje płyty DVD ale na płytach cd długo próbuje odczytać ale w efekcie pokazuje brak płyty. aktualizacja firmware nie pomogła zmiana taśm na nowe także zworki też nawet win nie chciał wystartować z płyty botalnej czy ktoś może mi pomóc??
|
Cytat:
Nigdy bym się nie odważył piratować ! :D Broń Boże ! ;) Cytat:
|
Cytat:
Aaaaaa... A więc zapis jest dobry, wręcz coraz lepszy Odczyt jest spoko :taktak: Pokonywanie zabezpieczeń to piractwo, więc nikt się tym nie bawi :nieee: Używanie ponadnormatywnych płyt może doprowadzić do uszkodzenia napędu :> Końcowe wnioski to brać i używać! :tak!: :czar: |
Cytat:
Miałem na myśli CD 800MB (90min.) i 870MB (99min.) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:44. |