![]() |
Podpinam się pod temat. U mnie dzieje się dokładnie to samo.Mam problem w wypalaniu płyt DL. Jak narazie próbowałem tylko na emtecu + i lipa, nie wiem czy jakiegoś minusa mi wypali? Ktoś coś wymyślił?
|
Cytat:
(oczywiście mówię o już nagranych przez matSHITę) |
|
witam
rowniez posiadam ta nagrywarke, moj problem polega na tym, ze jest zbyt dlugi czas wypalania p***322;yt, x4 ok 23:32min, x8 jest chyba tyle samo, co zrobic? czy to wina plyt (w chwili obecnej mam pod reka tylko mediastore)? skoro nagrywa to chyba problem tkwi w czyms innym. Bios w wersji 1.0, jest to laptop Asus F3SV: Core2Duo T7500 2.2Ghz, 3GB DDR2 667Mhz, 250GB, GeForce 8600GS 256MB, Vista Premium 32bit prosze o pomoc :) |
Wygl***261;da na to, ***380;e masz wyj***261;tkowe szcz***281;***347;cie. :najlepsz:
:D |
nie chwaląc się (bo nie ma czym) posiadam taki sam napęd i palę płyty od poł roku już na przeróżnych śmieciach (jara nawet plyty z tesco :]) ale zawsze na minusach i jeszcze nie wysypało mi si e wypalanie ani razu
ale może to szczęście że trafiłem na taką specjalną sztukę (być może mastszita to tak jak kiedyś napędy cd 52x firmy LG większość nie żyła dłużej niż rok czasu ale jak trafileś na sztukę to i 5 lat bez zarzutu potrafiły chodzić) |
Nie by***322;bym tego taki pewien. :nie:
Wprawdzie jest kilka standard***243;w okre***347;laj***261;cych rozmiary laptopowych nap***281;d***243;w, ale nie jest ich znowu tak du***380;o. Wyprofilowany pewnie jest tylko zewn***281;trzny panel, a ten zazwyczaj mo***380;na prze***322;o***380;y***263; (najcz***281;***347;ciej jest na zatrzaskach). :taktak: |
'wymienia mi najwyzej na inna sztuke bo to nie jest zwykly 'slim' tylko specjalnie wyprofilowany akurat do tego lapka, a z tego co mi wiadomo to w moim lapku nie instaluja dvd innych firm...
|
Dlaczego nie?
Je***347;li si***281; oka***380;e (co wielce prawdopodobne), ***380;e na innych no***347;nikach zajdzie ta sama sytuacja, to jak najbardziej. :tak!: |
Tak tez myslalem, no ale raczej nie da rady zazadac wymiany nagrywarki w laptopie na inna na zasadzie gwarancji...
|
Skoro nalegasz... :D
Moim zdaniem to - :cisza: albo to - :rozwal: a najlepiej od razu :kosz: |
boje sie, ale dzis mam dzien odwagi i zaryzykuje...(chociz=az sie domyslam);)... a joujoujou, a wiec?...
|
Cytat:
Cytat:
Nie będziesz zadowolony. :nie!: :mruga: |
no coz, zaopatrze sie chyba w verbatimy (lepsze beda + czy -?).... a moze orientujecie sie, co matSHITy lubia najbardziej?;)
|
Cytat:
Co wcale niestety nie znaczy, ***380;e inne polubi, bo ten typ tak ma. :glaszcze: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:39. |