![]() |
Cytat:
|
Cytat:
Przy tej szybkosci? |
Ka***380;dym - to zwyk***322;y mpeg jest.
Edit: dzi***281;kuj***281; mojemu modemowi, ***380;e taki jest szybki. :| |
Cytat:
Kazdy player w zasadzie powinien odtwarzac dat`y. |
problem z odtwarzaniem filmów
jakim programem mozna odtwarzac filmy
z rozszerzeniem DAT |
to nic dziwnego, ***380;e nie dzia***322;a.
Nero Expres>Dane>Obrazy...>Odbaz dysku>wybra***263;>wypali***263;>cieszy***263; si***281; |
problem z odtwarzaniem filmu
miałem obraz płyty zamątowałem go do napedu wirtualnego i w nero wybrałem nie obraz tylko to co było na tym obrazie i nagrałem i to nie chce wystartowac
|
a jak t***261; p***322;ytk***281; wypali***322;e***347;? trzeba wypali***263; z obrazu a nie plik obrazu na p***322;ytce...
|
jak przetestowac tym programem memtest sciagne***322;em go i nagra***322;em na p***322;ytke i w biosie przestawi***322;em rzeby sie odpala***322; z p***322;yty cd i on sie nie odpala
|
tylko na tym filmie jest problem tylko on wywołuje taki błąd
|
Cytat:
|
problem z odtwarzaniem filmów
jeszcze nie sprawdzałem poamieci ale wqszystko inne chodzi dobrze bez problemów
|
To film VideoCD. DAT to kasety cyfrowe.
Ale tak czy inaczej - to raczej nie film powoduje blad bo filmy bledow nie robia. Tym tropem daleko nie zajdziemy bo nikt tu raczej nie slyszal o filmach ktore robi***261; b***322;***281;dy stopu. Je***380;eli komputer i system jest sprawny to ***380;aden film, ***380;adna gra, ani ***380;adna aplikacja nie powoduje takich b***322;***281;d***243;w. Albo z kompem co***347; nie tak, albo z systemem (a konkretniej - sterownikami). Czy poza tym komputer dziala poprawnie? (gry itp)? Sprawdziles pamiec? |
dowiedziałem sie ze ten film jest nagrany w formacie DAT i on sie automatycznie włacza po włozeniu płyty i wywołuje ten błąd
|
Cytat:
ewentualnie z dyskietki startowej... http://www.memtest.org/ |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:59. |