![]() |
A jak tak to ja dziękuję wolę zostawić chusteczki zostawić na nieprzewidziane umarcia sprzętu, a pionek niech sobie chodzi jako 112 L i git. Dzięki za podpowiedź. Pozdrawiam
|
Cytat:
Bo jak już przerobisz 112 na 115 to chustki na pewno ci się przydadzą :buu: :czar: |
Witam
Wielokrotnie czytałem na temat przerobienia 112 na 115, ale niestety nie do końca rozumiem wszystkie wypowiedzi. Bardzo proszę jeżeli ma ktoś czas i chęci o rozpisanie krok po kroku jak przeroić 112L na 115L (aktualniem mam 112 z LF), który bios wybrać z proponowanej strony itd |
Cytat:
|
Juz nie pamietam ale calkiem mozliwe, to ten tez trzeba paczowac ?
Czy moze wgrac raz jeszcze wersje 1.18 ale bez paczowania na RPC-1, tylko jak ? EDIT: Udalo mi sie wgrac wersje 1.22, musialem wgrac nie paczowany firmwae w wersji 1.18 a pozniej wgrac 1.22 i dziala :) |
a nie paczowa***322;e***347; wcze***347;niej FW np MCSE??
|
Niestety u mnie wychodzi cos takiego
http://brudsien.eu/screen.JPG I nie wiem co z tym fantem zrobic |
Ilość załączników: 1
|
Witam
Jakis czas temu wyszedl nowy firmware w wersji 1.22 do Pioneera 115 i mam swojego pionka przerobionego z 115D na 115L niestety te biosy ktore sa nie dzialaja ktos wie jak zrobic update ? http://wwwbsc.pioneer.co.jp/product-...html#firmware1 |
kurka dochodze do momentu gdzie pisze ble ble i mam nacisnąc Y i enter..
A potem zamiast spalić mi nagrywarke wychodzi ze cannot open firware file A08114000.113 a plik jest w katalogu gdzie znajduje sie dvrflash... i uj nic nie działa. Aha a nie za bardzo zepsuje sobie niagrywarke bo ona jest na usb jako zewnętrzny :-) Pozdrawiam i czekam.. |
ktoś probował juz przerabiać 212D ?
|
Cytat:
Tylko oni wiedzą co zmienili Bo w nowych wersjach firmware poprawia się niektóre strategie, jeżeli te poprzednie są empirycznie słabe Oraz dodaje się nowe strategie, jeżeli nie znalazły się w firmware poprzednim Najbardziej kompetentnie należałoby porównać biosy na przykład w MCSE - gdzie sprawdzimy jakie strategie są Ale jak wiemy jest to niemożliwe - bo póki co nie ma biosu 1.19 w wersji plikowej A drugi sposób kompetencji to na tym samym sprzęcie nagrywać po dwie płyty z tej samej serii Najpierw na biosie 1.19 a potem na 1.18 :czytaj: Przy czym przy sflashowaniu z 1.19 w dół mamy już koniec zabawy :( To kto chętny kompetentny? :> || |
Cytat:
Jest coś za coś :czytaj: Pytanie: co daje nowe oprogramowanie ??? Jakie nowe możliwości ??? Pionek na 4 wypały jedną płytę zwalił :> |
Cytat:
Ja tego firmware nie miałem, więc nie powiem z autopsji Nie przypuszczam jednak, aby przy pomocy jednego firmware dokonały się jakieś rewolucyjne postępy A z czasem i tak pewnie będzie ono dostępne w necie Po prostu zależy co kto potrzebuje :taktak: :mruga: |
Cytat:
Ale mój pionek ma 24 godziny :czytaj: Nie znam jeszcze zalet i wad nowego firmeware :> Może by ktoś je wylistował ??? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:40. |