![]() |
|
A co to za operator?
|
Nie, umowa sie skonczyla. I tak nigdy nie wypowiadam, bo dziala dobrze i wydajnie, wiec uwiazujac sie na kolejne 2 lata dostalem takie parametry.
I wlasnie ze wzgledu na upload nie istnieje dla mnie zadna realna konkurencja tegoz operatora poki co :-)! |
Cytat:
|
Niestety, to nie UPC... Ale innego tematu do chwalenia sie transferami nie znalazlem :-/...
|
Cytat:
Która to opcja? Pojutrze ma być u mnie monter :) |
k***a :sciana:
|
Ilość załączników: 1
Podniesli mi internet. Za 65 zlotych daja, to trzeba brac...
|
Sam się niedawno rozpisywałem na temat niewielkiej przydatności nadmiarowych megabitów powyżej pewnej granicy ;) A więc, skoro nie będą mi do niczego przydatne - co mi szkodzi, że nie będę miał do nich dostępu? :D
|
Popełniłeś błąd...nie finansowy, ale błąd.
I tak kabelek zajmie ci kobieta, i tak :taktak: I po co ci takie łącze, no po co? Chociaż patrząc na to z drugiej strony - Co prawda, te 60 parę zeta (zaoszczędzone?) też by ci kobieta zajęła.....ale zawsze to więcej Mb i już jest się czym cieszyć :w00t: Trzeba myśleć pozytywnie :sciana: |
Mam już u siebie 8 Mb. Wczoraj podpisałem umowę i nie ukrywam,że jestem zadowolony - miało być 6zł/mc więcej (69 => 75 zł), ale dostałem 10% upustu (z umowy na czas nieokreślony przeszedłem na 12-miesięczną). Płacę więc teraz 67,5 zł, czyli całe 1,5 zł mniej niż dotychczas ;)
|
Cytat:
:haha: |
Cytat:
Dementuję plotki: p2p nie jest przycinane! Ciągnę nawet po 3,5mB/s z Torrentów. |
Cytat:
|
Nic nie przycina. Przynajmniej dla 15mbps ciągnie maksem.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:02. |