![]() |
Cytat:
Ja niestety w przeciwieństwie do ciebie niewiele z tego zapamiętałem ;) Cytat:
Co do dużych liter już o tym kiedyś pisałem, chcesz poszukaj. W skrócie jednak staram się, aby o moim szacunku do innych osób świadczyło moje zachowanie, czy - w przypadku internetu - sposób wypowiadania. Sztuczne używanie tutaj dużych liter nie jest potrzebne. To rezerwuję na korespondencję formalną i związaną z pracą. |
Cytat:
BTW Ja zawsze przez szacunek do innej osoby pisz***281; Ty, Ciebie, Tobie, itp. z du***380;ej litery, ale widz***281;, ***380;e szacunek do innych jest dla niekt***243;rych obcym poj***281;ciem:> |
a moim zdaniem pora zamknac temat...
|
Ale***380; ja nie oceniam ludzi(bo kim ja jestem a***380;eby ocenia***263;), ja oceniam zjawisko.
Edit.W***322;a***347;nie mi sie co***347; przypomnia***322;o.OT Najstraszniejsz***261; lekcj***261; w technikum by***322;a geografia.Na matematyk***281; czy fizyk***281; chodzi***322;o si***281; z miejszym stresem. Te babsko to by***322; potw***243;r.Kaza***322;a mam si***281; uczy***263; nazw i lokalizacji wszystkich m***243;rz na ***347;wiecie wi***281;kszo***347;ci du***380;ych rzek, przyl***261;dk***243;w, g***243;r, pasm g***243;rskich do tego geologii jak na studiach itp.Wtedy my***347;la***322;em ***380;e to jest bez sensu ale teraz jestem jej za to wdzi***281;czny.Do dzisiaj prawie wszystko pami***281;tam. Nauka to dobro. Whatever. Proponuje zako***324;czy***263; ten temat.Nie zamyka***263; ale zako***324;czy***263;. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Hmmm... czemu temat nie jest tam, gdzie powinien by***263;? Czyli w ***347;mietniku?
|
Cytat:
Jak tak czasami sam siebie czytam to widz***281;, ***380;e qurwa dobrze gadam.|| |
Mogę się założyć, że gościu szykował się do poprawki ćwiczeń ze statystyki na prywatnej "uczelni" :D
|
Trzeba za***322;o***380;y***263; stron***281; www.odr***243;bzamnielekcje.pl
|
brawo, brawo.
Tylko to nie jest ani forum zadania.dla.nieuk***243;w.pl ale r***243;wnie***380; mili pa***324;stwo nie jest filozofia.amatorsko.pl A zadania bym zrobi***322; gdybym umia***322;, chocia***380; do pierwszych dw***243;ch to wiedza nie jest potrzebna tylko g***322;owa (i gdyby by***322;o jeszcze po co, bo teraz to ten Pan chyba nie zawita || ). Do kolejnych dw***243;ch trzeba niestety zna***263; definicje termin***243;w/wzory kt***243;rych nie pami***281;tam. |
Cytat:
Druga sprawa to reakcja na krytykę.Czy taki człowiek jak dorośnie i założy rodzinę przekaże swoim dzieciom jakieś wartości? Bo co z niego wyrośnie jeśli zna tylko taką metodę?. Co innego gdyby napisał post w którym rozwiązał by źle zadanie i zapytał co źle zrobił i poprosił o sprawdzenie.A nie "Macie tu zadanie i proszę je rozwiązać za mnie" Cytat:
Taki człowiek nie zrozumie "dojrzałych sposobów" komunikacji. BTW.Tego rodzaju zjawisk jest coraz więcej.Mój kumpel, ojciec nastolatka(też d.e.b.i.l.n.e.g.o)) powiedział mi kiedyś"Popatrz na nich, oni będą pracować na nasze emerytury". |
Cytat:
Nie ja zmieniałem. :nie: |
- trzeba bylo na lekcji uwazac to raz, to sa zadania podstawowe i albo sa w ksiazce, albo wyjasnione byly na lekcji albo na anecie sa przyklady - na 10000***37;
- koledzy kolezanki byli na lekcji to dwa, spotkac sie z nimi to w realu wytlumacza Do cholery, to sa PODSTAWOWE zadania. Co bedzie potem na sprawdzianie ? Wlaczy sobie forum i zapyta ? Sa chyba gimnazjalne fora z pasjonatami ktorzy pomoga i cierpliwie wytlumacza. Ale tu trzeba chcec ZROZUMIEC o co kaman. endrju lekko przed szereg wyskoczyl |
A ze tak spytam... Ten topic od poczatku mial taka nazwe, jaka ma teraz? Bo jesli tak, to kpina...
Tym bardziej, ze jest to osoba, ktora specjalnie zalozyla tutaj konto tylko po to, zeby ktos mu zadanie zrobil. To jest zalosne po prostu. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:01. |