![]() |
info od Majonza
Od dzisiaj na mojej stronce bede zamieszczał informacje o postach usuniętych lub przeniesionych z tego forum.
Mam nadzieje ze ulatwi to wam odnajdywanie ich po moim dorwaniu sie do nich :) adres stronki cdrinfo.glt.pl |
:)
taki mały warezik? ;) pozdro |
A może DUŻY WAREZ
Ciekawe co Majonez będziesz wstawiał jako powód usunięcia/przeniesienia ;D Proponuję konkurs/sondę na najlepszy z powodów ;D |
popieram Pedrosa! ja myślę, że jak zawsze chodzi o pieniądze :P
|
najlepszy powod wedlug mnie ;)
bo tak !!! ^_^ a co do postow wyzej to jaki warezik chlopaki o czym wy mowicie ja na razie jest w ten sposob bo nie mialem okazji z miskiem pogadac co by takie cos na cdrinfo zrobic jak znajde jakies fajniejsze rozwiazanie to bedzie osobny link do strony i juz nie bedzie sie wchodzic przez moja strone |
ok zeby nie bylo oskarzen ze sobie cos nabijam czy jakas kase z tego mam nowy link
cdrinfo.glt.pl |
info od Majoneza
[html]
A moze na gornym pasku tam gdzie szukaj,profil itd. dac link do usuniete/przeniesione albo narazie w swoim podpisie daj link bezposrednio do tej strony. [/html] |
a może być chwilowo w ten sposób ? :)
|
[quote]majonez (21-05-2002 17:28):
bo tak !!! ^_^ Bardzo dobry. Też bym tak napisał :) Eeee, no co Ty. Zaraz "oskarżacie". Przecież mrugamy ;) Poza tym nie sądzisz chyba, że spytałbym o powód, gdybym tam nie zajrzał :) |
Majonez, przy postach przeniesionych napisz " Bo tak, dzisiaj jestem wyrozumialy", a przy usunietych" bo tak, dzisiaj jestem brutalny". Niech lud poczuje oddech wladzy nad soba
|
ach wszedzie ten oddech władzy..czuje sie taki maluczki :)
|
... ale przecież może wybuchnąć rewolucja i lud może obalić Majoneza (zamknie go w jakiejś np. Bastylii) i zapanuje powszechna ANARCHIA !!!
|
wlasciwie w ciemnym i chlodnym MAJONEZY dozywaja poznej starosci, ale smutno by bylo ,nie mial by kto przywolywac nas do porzadku. Jak to Palak mowil "po co nam szukac nowych "wrogow" jak jest stary i sprawdzony
|
Cytat:
|
Cytat:
w Bastyli w czasie sławetnej rewolucji to siedział de Sade( i to jego między innymi wtedy uwolił lud Paryża / wtedy to był taki fajny ;) pensjonat dla arystokratów co to byli w niełasce i króla/ ciekawe co by Majonez napisał :) a co do anarchii to jest ok / o ile to ja wszystko kontroluje gdzieś z miłego ciału cienia ;) pozdro |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:41. |