![]() |
Cytat:
|
W zasadzie wszystkie kodekpacki to z***322;o - jak co***347; jest do wszystkiego, to jest do niczego. :P
Mnie wystarcza go***322;y ffdshow. :] |
ojejku przecież k lite ma ffdshow. to czy skorzystasz z tych filtrów czy z oddzielnych kodeków wybierasz przy instalowaniu. Pozatym nie wszystko jest w divx i ac3, wiec codeck pack sie przydaje. k lite jak dla mnie 99% naprawi 1% rozwali ehh.
|
O! Joujoujou!
Jestes minimalistyczny! |
A nie lepiej ffdshow? :idea:
:> |
IMHO - wywalic wszystkie kodeki
Zainstalowac K-lte codek Pack i sprawdzic. (z defautowymi ustawieniami) W 99***37; dziala. Tyle. |
Odtwarzanie filmów - PROBLEM
Witam,
Od długiego czasu mam problem z filmami. Mianowicie podczas odtwarzania filmów na kompie dźwięk i obraz są rozsynchronizowane. Czyli najpierw gość rusza ustami a potem dopiero dźwięk tego co powiedział i tak przez cały film. Bywa też na odwrót, najpierw dźwięk potem obraz. Czasami pomaga przewinięcie filmu i cofnięcie lecz na krótką chwilę. Rzadko kiedy pomaga reinstalka systemu. I to samo dzieje mi się na obydwu kompach (laptop-Vista; PC-XP). Z początku myślałem, że to wina słabego kompa, lecz gdy kupiłem laptopa zmieniłem zdanie). Używam najnowszych DIVX ze strony producenta oraz AC3FILTER również od producenta (ciągła aktualizacja systemów oraz kodeków i oprogramowania). Żadne inne kodeki typu MegaPack nie wchodzą w grę z prostego powodu. 10% naprawią, 90% "rozwalą". I instalują to czego nie trzeba. Proszę o konkretną pomoc i ewentualnie rozwiązanie jeśli ktoś się z tym już spotkał i potrafi mi pomóc. Dane techn. laptopa: ACER 5710G 4GB RAM DDR2 667MHz DUAL Intel Core2 DUO 1,66Ghz ATI Radeon HD2300 160GB SATA2 HDD Win VISTA Premium 32bit |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:02. |