![]() |
Potrzebuje dobrej nagrywarki... Prosze a rady :)
Czesc,
mam nastepujacy problem a mianowicie szukam dobrej w miare taniej nagrywarki ktora radzi sobie z prawie wszyskimi zabezpieczeniami :) (wiem mam wygurowane zadania) ;P Prosilbym o polecenie mi czegos fajnego. Z gory thx, Volrath |
LG 32x lub LG 40x zaleznie od kasy. Chcesz wiedziec wiecej poczytaj testy na cdrinfo ( 32), uzywam 32 od kilku miesiecy i nie skopala mi jeszcze ani jednej plytki, a bylo juz ich z 3 cyferki
|
Plextor.
|
Cytat:
|
Z tanich polecam LiteOn x24 lub x32.Mam taką(x24) w pracy od 5 miesięcy i pracuje malinowo.
|
Jestem za LiteOnami!!!!!!!!!!!!!! Polecam 32x lub 40x.
|
Lg 32 lub LiteOn 32. Jeden i drugi tani i objety 2 letnia gwarancja!
|
Rozumiem ze Plextor to najlepsze rozwiazanie??? Rozumiem rowniez ze Plextor 40x za 600 zyli to interes mojego zycia???
|
a co mi tam niech jeden glos bedzie za TEAC'iem 24x lub 40x
chociaz szczerze musze przyznac ze nie do wszystkich zabezpieczen :( |
nie słuchaj ich !
kup TDK - cud ,miód i orzeszki ( w wersji box ofkoz );) nic ci nie sugeruję ale uzbrój się w cierpliwość i daj szansę wypowiedzenia się chociaż 1 % z ponad 3000 forumowiczów - aby mieć przegląd rynku :) a tak naprawde to cokolwiek kupisz będzie OK ja sam przy zakupie następnej nagrywarki będę się kierował wyłącznie urodą sprzedawczyni ;) |
Troy ostatnim razem jak kierowalem sie (o)(o) sprzedawczyni ;P to kupilem combo Ricoha 12x10x32x8 ktore nie nadaje sie ani do nagrywania bo nie radzi sobie prawie z zadnymi zabezpieczeniami ani do ogladania DVD :( Chyba tym razem kupie u jakiegos faceta zeby juz nic mnie nie rozpraszalo :) Powoli zaczynam miec metlik szczerze mowiac, chyba zuce se moneta :)
|
Cytat:
|
Cytat:
Musiała rzeczywiście mieć duże niebieskie (o)(o),że doprowadziła cię do takiego stanu,że kupiłeś combo;) Wobec tego nie ma rady , mężczyźni po przejściach wybierają plexa , bo już wiedzą że nie opłaca się oszczędzać na zabezpieczeniach :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:15. |