![]() |
nero nadaje sie do czegokolwiek tylko w starszych wersjach
|
image burn ... i jest wiele wiele programów które nie są darmowe,i nie są takimi virusami jak nero które potrafi spowolnić system tylko tym, że ktoś je nierozmyślnie włączył :P
|
jest darmowy program CDBurnerXP
|
Innej możliwości jak nagrania na płytę zmodyfikowanego obrazu ja przynajmniej tam nie widzę:ysz:
Jak dobrze pamiętam to tu jest chyba jeszcze darmowa wersja UltraISO Premium 8.6.0.1936-zrobisz co tylko zamarzysz z obrazami :D http://dw.ezbsys.net/uiso8_pe.exe Niestety dobre serce firmy się skończyło jest -już tylko trial 30dni:( |
Jak klikam w stwórz kopie zmodyfikowaną tak jak na rysunku to program każe mi włożyć dysk do napędu. Mnie chodzi o zmodyfikowanie obrazu iso który mam już na dysku. Jak to zrobić?
|
Ilość załączników: 2
Ashampoo Burning studio 10.0.7 jest-ale obsługuje tylko obrazy ISO, BIN i ASHDISK-ale obsługa jest nie typowa .
Załącznik 57260 Załącznik 57261 |
Nikt nie może pomóc?
|
Mam pytanie odnośnie ashampoo burning studio 2010
Zastanawiam się nad zakupem takiego programu. Ściągnąłem wersje trial i byłbym z niej zadowolony ale nie mogę znaleźć jednej rzeczy opisanej na stronach z których można pobrać triala. Mianowicie piszę tam że program ma możliwość edycji obrazów płyt ale ja nie potrafię znaleźć tej opcji. Czy ta opcja faktycznie znajduje się w tym programie czy informacje zawarte na stronach są błędne. |
W kwestii Ashampoo to można go pobrać w najnowszej wersji 2010 za friko. Wątek z linkiem tutaj:
http://forum.cdrinfo.pl/f57/ashampoo...a-darmo-87549/ Dziś dopiero go testuje, to napiszę jak działa w praktyce. Z wyglądu i opcji nagrywania przypomina Nero Essentials. |
ImgBurn
|
poprosze o program do nagrywania winowsa inny niz nero
|
Cytat:
|
Również mam Ashampoo 2009 :) Co prawda nie używam go za często, ale moim zdaniem to najlepsza aplikacja tego typu - stosunkowo mała i nawet ma edytor okładek.
W przeciwieństwie do cdburnera xp jest bardziej niezawodna i nie wymaga .NET Ale i tak praktycznie zawsze używam ImgBurn. Ashampoo jest super, ale ImgBurn to arcydzieło. |
ja mam ashampoo 2008 v.7.01 zacząłem niedawno używać i bardzo mi się podoba-jest proste i bardzo ''czytelne''.
|
Cytat:
I tu pytanie, co takiego ma w sobie nero 9 żeby płacić 10x więcej, gdy 80% pakietu jest niepotrzebna ?? Dziwna trochę polityka wydawcy -> brak opcji wyboru, wszystko albo nic. P.S. Ashampoo Burning Studio 2009 v8.03 |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:44. |