![]() |
Zdemotywowaliście mnie... :(
:D |
On ma Win 7 z niepewnego źródła.:'(
|
Ja mam osobistą prośbę, Patrixu. Jak by Ci kiedyś coś zadziałało normalnie, jak wszystkim, to może pochwal się tym w temacie 'napisz coś pozytywnego', bo jak czytam Twoje posty to myślę, że u Ciebie to nic nigdy nie działa. ||
|
Serio ? Ja się popłaczę zaraz... :D
|
|
Ilość załączników: 1
Mam pytanie.
Od niedawna mam Win7 i jak się za to teraz zabrać ? Zainstalowałem tak jak w XP kodeki klite i virtualduba (na starym systemie tyle wystarczało). W W7 po instalacji tych programów nie pojawił mi się xvid na liście w virtualdubie a co za tym idzie nie mogę kompresować... |
Wielkie dzięki! Dokopałem się do tej opcji :)
|
Jest - wystarczy prawy klik na którymś ze streamów - tam znajdziesz kompresję. :P
|
Jak skompresować dźwięk w filmie w VirtualDubMod skoro w tym programie nie ma opcji do kompresji dźwięku?
A zwykły VirtualDub nie chce wczytać pliku .VOB. |
dzięki za ten temat. bardzo mi pomógł :-)
jednak natknąłem się na problem z filtrem resize. wrzucam plik avi do VDM ustawiam ten filtr resize, ustawiam odpowiednie dla mnie parametry kompresji i gdy chce zapisać jako... wywala błąd http://img195.imageshack.us/img195/9017/97659468.png pomijam jakiś krok niezbędny czy od poczatku robię coś nie tak? |
A jest jakiś "fajny kombajn" ???
Ja cały czas (od lat) pracuję na FairUse Wizard 1.2 :> Jest bezbłędny, tylko trochę długo i gotuje się procesor :taktak: |
Xvid to anagram do Divx. Oba kodeki wywodz***261; si***281; z tego samego ***378;r***243;d***322;a tylko Divx ma haniebn***261; przesz***322;o***347;***263; :D //W skr***243;cie
|
:nie::zawstydz: Wstyd mi ale nie znam. Google ??? Poszukam, poczytam - chyba, że masz link do ulubionego artykułu?;)
|
Znasz historie powstania XviD ? Dlaczego jest wydany na licencji GNU GPL i dlaczego jest lepszy od DivX ? :)
|
Cytat:
By***263; mo***380;e s***261; inne kalkulatory do Divx a inne do Xvid ? ??? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:37. |