![]() |
a z rodzin***261; to tylko na obrazku :taktak:
|
Cytat:
Mi trudno jest być obiektywnym w tej sprawie, znam tylko jedną oficjalną wersje, jeśli Turboni zechce się wypowiedzieć kiedyś, to zmienię zdanie o tym całym wątku... Szczerze mówiąc nie lubię takich wątków jak ten, pachnie jakąś "histeryczną prowokacja"... i nie to żebym chciał tutaj kogokolwiek bronić czy usprawiedliwiać, ale sprawę można było inaczej przedstawić dla ogółu rzecz jasna, jeśli ten ma lub musi trochę poszczekać w tej sprawie... |
Cytat:
:idea: a moze Vizz temat zalozyl bo czeka kiedy Turboni przeczyta i sie zreflektuje ile niesmaku po sobie zostawil:taktak: |
Cytat:
Skoro nie zrobił tego, znaczy ze nie czuł się winny, a to chyba nie dobrze, szczególnie dla tak kruchych społeczności jak forumowe (bardzo małe zachwianie może spowodować rozsypanie wzajemnego zaufania), tym bardziej nie podobało mi się zachowanie Turboniego, którego szanowałem... (a czy teraz szanuje... nie wiem, raczej nie mam do niego zaufania, trudno jest mi powiedzieć. Jednak osoby której nie darzy się zaufaniem nie da się szanować. |
Cytat:
Temat moim zdaniem dobry bo b***281;dzie przypomina***322; to jakim jest z***322;odziejem i fa***322;szywym cz***322;owiekiem. |
A ja myślę ze nie.
Czasami zastanawiam sie, jak daleko sięga nasza tolerancja i dlaczego niektórzy z nas próbują usprawiedliwiać złodziei. Głęboko zakorzenione cwaniactwo. Ciekawe, jak się postępuje, kiedy ktoś nam, a nie bliźniemu, ukradnie kasę ? |
My***347;l***281;, ***380;e Vizzardowi wystarczy***322;oby, ***380;eby Turboni przeprosi***322;
|
Ciekawe czy jest szansa aby Vizz i Turboni podali sobie lape kiedys? ...pewnie po zaplaceniu naleznego z odsetkami przez Turboniego...
p.s. ale ta nagrywarka w koncu zostala juz u niego i teraz wystawil ja na aukcji... ? |
Te pady forum to wina Turboniego jest - ja Wam m***243;wi***281;. :taktak:
Jak tylko Vizz za***322;o***380;y***322; temat, to si***281; zacz***281;***322;o. :> |
Cytat:
Nie było popsa. |
Cytat:
|
Strasznie pesymistyczne to stwierdzenie jest...
|
@pops ja podszed***322;em do tej przeno***347;mi z medycznego punktu widzenia dlatego tak napisa***322;em :)
|
Dobrze, ***380;e rozdrapuje, bo to zwraca uwag***281; na to, ***380;e raz: nie wiadomo tak do ko***324;ca kto siedzi po drugiej stronie kabla, dwa: na ka***380;dym si***281; mo***380;na przejecha***263;.
|
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:26. |