![]() |
Jakiś frędzel urwał mi lusterko
Jak w temacie. Nie ma ktoś przypadkiem lusterka od strony kierowcy do Citroena C5? Lusterko lakierowane, w kolorze czarnym. Będę wdzięczny za info :) Wiem, że można na allegro dostać, ale nie lakierowane :(
Do tego jeszcze porysowane oboje drzwi. Ehh... :'( |
:hmm: moze sie zdenerwowal jak forum nie dzialalo
A tak powaznie to wspolczuje :glaszcze: |
Może Wiecha coś ma? :D
Cholera... :glaszcze: |
Współczucia. :glaszcze:
W kangoo 2x wymieniałem lusterka. W toyocie na szczęście nie (i oby tak już zostało). |
Nie trzeba kupować samochodów na literę F, nie będą się urywać||
:mruga: |
Cytat:
Rozumiem, że sytuacja miała miejsce na parkingu, a nie na drodze? Jakiś czas temu omal życia nie straciliśmy z Anią i jej wujkiem wracając z Lublina jego samochodem - zachciało mu się na zakręcie wyjmować telefon, żeby zadzwonić do żony, że niedługo będziemy na miejscu... Zjechał lewymi kołami na drugi pas i o włos minał drugi samochód - lusterka poszły... Co ciekawe, próbował nam wmówić (oboje z Anią przysypialiśmy), że wina leżała po stronie drugiego kierowcy. Interesujące było tylko to, że nie chciał jakoś go gonić, a za to za nami zaczął jechać jakiś facet z urwanym lusterkiem... A 20 km dalej spotkaliśmy Policję... Wracając do Twojego samochodu, podrapane drzwi mają oznaczać, że to jakiś przechodzień radośnie zdewastował Ci samochód, a nie, że inny kierowca wykazał się nadzwyczajnymi zdolnościami? |
Auto było zaparkowane na chodniku. Zdemolował je jakiś pijany pajac, a co najlepsze, złapali go, ale niestety nie ma świadków i prawdopodobnie nic mu nie zrobią, jeżeli sam się nie przyzna. Oprócz mojego samochodu pozbawił lusterek jeszcze 2 inne. Wybitnie się nudził, jak widać.
|
Najwyraźniej dostrzegł, że nudzenie się jest czymś niedobrym i chciał przed nim ustrzec innych... Teraz masz do roboty poszukiwania lusterka i zabawę z drzwiami.
|
Cytat:
@grzeniu - nie przeciągaj struny - bo moje pojawienie się na zlocie będzie już mało prawdopodobne :P |
akurat wczoraj mojemu Tacie ktoś przywalił lusterkiem w lusterko (alarm się włączył) :(
Na szczęście solidne lusterko seata wyszło bez szwanku, natomiast jego lusterko mamy jako trofeum. :D |
Cytat:
|
|
Zwłaszcza te od 16V albo HDI są dobre :rotfl:
|
wyrazy wspolczucia
niestety trzeba sie przyzwyczaic - samochody z wiekeim nabieraja blizn dzieki radosnie parkujacym obok, z romachem otwierajcym drzwi, okolicznym pijaczkom i kotom i temu tam calemu folkrorowi smutne to to, ale co zrobisz? z bejsbolem bedziesz czatowal 24x7? :( |
No chyba tylko, albo ochroniarza postawić...
Ostatnio mi złodziejaszki zwinęli całe lusterka (całe - nie tylko wkłady), odkręcili, a kabelek ciachnęli, a kilka dni później kratkę (maskownicę ze zderzaka). Lusterka zgłosiłem na AC i sporo na tym zyskałem, ale kratki już nie zgłaszałem... kupiłem sobie, ale cena mnie mocno zabolała :( Jakbym takiego złodzieja dorwał to normalnie konieć świata :/ |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:43. |