![]() |
heheheheh juz jest i dziala dzieki Berion :)
|
Na pierwszym screenie przypisuje się programy pod skróty klawiszowe.
Na drugim trzy ścieżki, pod którymi będzie FMCB szukał... ESR. Aby wpisać go do menu. Nie znajdzie pierwszego, poszuka drugiego. Nie znajdzie drugiego poszuka trzeciego. Nie znajdzie trzeciego nie wyświetli wpisu w menu. Czyli w obu przypadkach robisz coś bez sensu. ;] Programy, które wyświetlane będą w menu OSDSYS należy szukać w menu OSD Hacks. Tak jak to popisałem w tutorialu. |
Ilość załączników: 2
no dobrze Berion z nie oconiona pomoca Wielkiego Człowiek dalem rade z tym CB tzn jest na mass odpala mi HDL i dziala :) ale jest maly problem i nie wiemy jak go rozgrysc tzn CB jest na mass odpalam go z poziomu uLF a dlatego ze po podlinkowani w FMCB nie mam go w menu browser :( podpowiec jak to zrobic
|
Zgadza się :taktak:
|
ale to sa jakies pliki exe a nie ELF nie wiem co to jest ? pisalem ze nie na tyle znam angielski zeby to skumac :( z tego zo skumalem to jst aplikacja do patch i trzeba miec oryginalny CB
|
Przecież w czwartym poście masz link do nich.
|
Berion nie wiem jak i czym sie patchuje :( prosze Cie zlituj sie nad zdesperowanym czlowiekiem i wyslij mi to co mam na mass wgrac :)))))))))
|
Cytat:
Tak jak napisałem w poście nr.2: Cytat:
--- Nie mieszaj też dwóch zagadnień. Temat od FMCB jest gdzie indziej. Ten tutaj, który założyłeś traktuje o "CodeBreaker z Mass lub HDD i gry odpalane z HDD jak ?". |
Mamy Nowy Rok wiec czas na ciag dalszy walki z CB :) Berion FCMB widzi juz mass brakowalo mi plikow USBD.IRX i USBHDFSD.IRX w mc0:SYS-CONFIG nie wiem dlaczego przy instalacji FCMB ich nie zainstalowal ale dodalem je recznie i jest OK
teraz tylko potrzebuje CB V 9.3 lub V 10 ktory bedzie mogl dodac do mass i po wybraniu kodow do gry odpalic ja z HDL :) Mam CB v9.3 z linku j/w dodalem ja do mass mass:/BOOT/CB_launch.elf podlinkowalem w FCMB i lipa nie ma go w browser , moge odpalic go recznie dzieki uLF i dzial ale kiedy wybiore kody do gry to wysuwa sie tacka a nie odpala HDL :( podeslijcie mi dzialajacy patch CB V9.3 pod HDL 0.8c hipersonik@o2.pl z gory dziekuje :) Ps. Berion pomysla o dodaniu tutoriala o FCMB opisu co dokladnie po instalcji FCMB powinny zawierac jego foldery mysle ze to bardzo ludziom ulatwi dojscie samemu do pewnych bledow i zmniejszy liczbe pytan na ten teamat ,bo w sumie sprawa jest prosta i jest sporo informacji ale zeby zebrac je do kupy trzeba poswiecic sporo czasu i byc upartym jak ja heheheh |
Cytat:
|
Szczęścia, szczęścia - tyle co sobie pożyczymy. ;]
|
Koledzy dzis to ja Wam zycze
Ile dziewczyn miał Łyżwiński, Ile wpadek miał Kaczyński, Ile Giertych miał idei, Ile w Tusku jest nadziei, Ile Lepper miał wyroków, TYLE SZCZĘŚCIA W NOWYM ROKU ! A w Nowym Roku zrobimy format MC wgram wszystko od nowa i podam sciezki dostepu wkleje fotke i powalczymy :)))) Szampanskiej zabawy |
Wszystko może ,przepisz konfig na forum lub wklej foty.
Karta to szmelc ,po jakimś czasie wyskoczy corrupted data i savy pójdą się kochać. Masz pena, zainstalowany uLaunchELf ,savy możesz magazynować na dysku komputera,lepsze to niż wywalać kasę w błoto. Programy już posiadasz,CB do którego podałeś link wyżej już masz spatchowanego tylko przenieść na MC (tak wiem chcesz z pena ) i grać z kodami w gry z dysku. |
Chłopaki wszystko fajnie i wiekie dzieki czytam to wszystko co mi wysylacie i mam juz taki metlik w glowie ze he.......j czytam i czytam i nie moge znalesc dokladnie tego problemu ktory dotych mnie. Wpadlem na pomysl ze moze Berion Tobie lub do Ciebie Trilu wyslal bym na @ paczke.rar lub zip z tymi plikam co mam zainstalowane na MC i to co chcial bym zainstalowac bo mozemy tu pisac do usranej smierci a ja moze mam jakis plik uszkodzony :( co Wy na to ?
A tak po za tym to bez zakupu karty sie nie obejdzie :) wiec moje pytanie to sadzicie o tej karcie do drugiego slotu tylko na save ? http://allegro.pl/item517836485_kart...odz_sklep.html i jeszcze jedno a moze wyslecie mi na @ paczke programow do wgrania ??? (sprawdzona) HDL 0.8c , FCMB 1.8 , uLF v4.3 i tego CB ( zeby HDL odpalał ) ???? |
Patcher patchuje CB, a nie HDL. HDL jest przez niego uruchamiany zamiast gry - właśnie dlatego, żeby można było odpalić grę z hdd z cheatami bez łączenia gry z cb.
>> http://psx-scene.com/forums/ps2-home...-load-hdl.html --- >> http://forum.cdrinfo.pl/f106/artykul...2/index10.html post 193 :sciana: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:51. |