Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Nero (https://forum.cdrinfo.pl/f57/)
-   -   Problem z Nero 7 "POMOCY" (https://forum.cdrinfo.pl/f57/problem-nero-7-pomocy-81065/)

kristof12 16.04.2009 07:37

Niestety obrazek jest niewyraźny nie potrafię go przeczytać.
Radził bym przeinstalować na inną wersję.
http://www.bfmsa.com.pl/pobierz,nero_pobierz,1754.html
albo
http://www.programyzadarmo.pl/nero-d...-7-10-1-0.html

DejaVu 13.01.2009 08:57

Widocznie coś siedzi w rejestrze - ale NeroClean powinien temu zaradzić! Ja używam Nero6 chociaż miałem i 7 a nawet zainstalowałem 8 (i nie czyściłem NeroClen , zainstalowałem bez problemów)- żeby zobaczyć co to za cudo- i jak dla mnie to masa nie potrzebnych rzeczy,dlatego wolę 6 chodż używam jej tylko czasem jak chcę szybko zgrać jakąś nie zabezpieczoną płytę.Mam też ImgBurn i starego CloneCd.
Dlaczego więc nie spróbujesz z innymi programami??
Dziwi mnie też to że na różnych forach dużo ludzi pisze o problemach z wirusami-a używają komercyjnych programów-ja mam darmowego Avasta i brak wirusów-ale nie ściągam żadnego badziewia z torrentów , więc co się dziwić.

polska1163 13.01.2009 00:25

Cytat:

Napisany przez onimusza666 (Post 994973)
Po kolei! piszesz:Zrobiłem tym programem jak napisałeś i odinstalowałem nero i zainstalowałem i dzieje się tak samo.
Z tego ja rozumiem-użyłeś programu NeroClean-a potem odinstalowałeś nero???
Odinstalować-wyczyścić-zainstalować---nie pomoże-są inne programy,nie tylko nero.
A wirusy może sprawdż jakimś skanerem online.A z ciekawości się spytam-jaki masz program do wirusów??

Ale mnie to zastanawia, ze kiedyś działało a teraz nie.
Ja mam nod32, sprawdzałem tez skanerem online mks-vir. Jak były wirusy to je pousuwałem.

DejaVu 12.01.2009 17:07

Po kolei! piszesz:Zrobiłem tym programem jak napisałeś i odinstalowałem nero i zainstalowałem i dzieje się tak samo.
Z tego ja rozumiem-użyłeś programu NeroClean-a potem odinstalowałeś nero???
Odinstalować-wyczyścić-zainstalować---nie pomoże-są inne programy,nie tylko nero.
A wirusy może sprawdż jakimś skanerem online.A z ciekawości się spytam-jaki masz program do wirusów??

polska1163 12.01.2009 16:59

Cytat:

Napisany przez scalak77 (Post 994112)
Do "polska1163" Troszkę kultury by się przydało.....

od niepamiętnych czasów google twoim przyjacielem jest znalazłem rozwiązanie w 3 linku więc nie pisz takich komentarz bo w końcu nikt ci nie pomoże

cytat:
"Użyłem programu, które ściągnąłem z poniższego linku:

ftp://ftp9.nero.com/attach/cleanpack.zip

Przeczyściłem system, wywaliło resztki od Ahead i dalej deinstalacja Nero i ponowna instalacja.

Pozdrawiam. "

Na dodatek po kilku linkach nie tylko na tym forum się zarejestrowałeś i opisałeś problem ale tylko tu pokazałeś jakim jesteś leniem i brak ci chęci do szukania w goglach, pisze to dlatego że tam ci nie pomogli bo nikt nic nie napisał więc nie musiałeś wypisywać takich tekstów.

Na dodatek masz nero nielegalnie więc powinieneś się w ogóle powstrzymać od głupich komentarzy bo ktoś to kiedyś zgłoś do raportowanie i po koncie na forum, ja używam nero dostarczonego do nagrywarki i to mi wystarcza nie muszę chwalić się przed znajomymi że mam najnowsze które pożera kilkaset MB na dysku po to żeby tylko wypalić czasami płytkę, do konwersji różnych plików graficznych czy audio używam innych programów i to legalnych z czasopism komputerowych, może nie najnowsze wersje ale ważne że pełne i do zwykłego domowego użytku wystarczą.

Przepraszam wszystkich których w jakiś sposób uraziłem.
Zrobiłem tym programem jak napisałeś i odinstalowałem nero i zainstalowałem i dzieje się tak samo:( pewnie mam jakiegoś wirusa w komp. Ale próbowałem różnymi antywirusami i nic nie znajduje. Wie ktoś jak usunąć wszystkie wirusy z komp??

DejaVu 10.01.2009 08:23

Nie wierze!nie może być.

grzeniu 09.01.2009 22:34

jeden tu czyścił papierem ściernym, ale coś już nie odezwał się po zabiegu :D

DejaVu 09.01.2009 22:24

Odkurzaczem??

joujoujou 09.01.2009 22:18

Najpierw napisz co to znaczy "przeczyścić system", bo mogą nie zrozumieć instrukcji. :hahaha:

DejaVu 09.01.2009 16:52

Ach te dzieci neo! To może trzeba napisać instrukcję jak przeczyścić system??

scalak77 09.01.2009 14:18

Do "polska1163" Troszkę kultury by się przydało.....

od niepamiętnych czasów google twoim przyjacielem jest znalazłem rozwiązanie w 3 linku więc nie pisz takich komentarz bo w końcu nikt ci nie pomoże

cytat:
"Użyłem programu, które ściągnąłem z poniższego linku:

ftp://ftp9.nero.com/attach/cleanpack.zip

Przeczyściłem system, wywaliło resztki od Ahead i dalej deinstalacja Nero i ponowna instalacja.

Pozdrawiam. "

Na dodatek po kilku linkach nie tylko na tym forum się zarejestrowałeś i opisałeś problem ale tylko tu pokazałeś jakim jesteś leniem i brak ci chęci do szukania w goglach, pisze to dlatego że tam ci nie pomogli bo nikt nic nie napisał więc nie musiałeś wypisywać takich tekstów.

Na dodatek masz nero nielegalnie więc powinieneś się w ogóle powstrzymać od głupich komentarzy bo ktoś to kiedyś zgłoś do raportowanie i po koncie na forum, ja używam nero dostarczonego do nagrywarki i to mi wystarcza nie muszę chwalić się przed znajomymi że mam najnowsze które pożera kilkaset MB na dysku po to żeby tylko wypalić czasami płytkę, do konwersji różnych plików graficznych czy audio używam innych programów i to legalnych z czasopism komputerowych, może nie najnowsze wersje ale ważne że pełne i do zwykłego domowego użytku wystarczą.

romanesco 09.01.2009 13:56

Niektórzy powinni najpierw w lustro spojrzeć...

zene_k 09.01.2009 13:32

Cytat:

Napisany przez polska1163 (Post 994092)
Ale z Ciebie cwaniak!!!

Ale z Ciebie leń!!!

polska1163 09.01.2009 13:23

Cytat:

Napisany przez joujoujou (Post 993911)
Użyj google, to nie boli.

Ale z Ciebie cwaniak!!!

joujoujou 08.01.2009 23:10

Użyj google, to nie boli.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:41.