![]() |
Philips DVP5990
Witam
Mam pytanie do tego odtwarzacza czy czyta on filmy skompresowane do Xvid? Bo ma wszystko czego potrzebuje HDMI, USB, AC-3 i tylko tego nie jestem pewien ;/ Dziekuje za wszystkie odpowiedzi |
Cytat:
Przy okazji po zakupie sugeruję wgrać firmware z tej strony. Znacząco zwiększa możliwości odtwarzacza, szczególnie jeśli chodzi o napisy. Dotąd nie miałem z nim żadnych problemów. |
Wielkie Dzieki
Bo jestem fanem "Anime" i mam tego pelno hehe xD wszystko prawie w Xvid xD Wiec ok po twojej wypowiedzi ktora mnie uspokoila kupie go xD Pozdro |
a jak wgrac nowego soft'a do tego modelu?
wystarczy sciagnac, nagrac na plyte i to wszystko? dvd samo go zainstaluje? i czy jest jakas mozliwosc niepowodzenia? |
Cytat:
|
czy odtwarza filmy w jakosci hd po nowym sofcie??
probowalem odtworzyc plik w rozdz. 1900x[ok900] w formacie .avi i lipa;[ tylko dzwiek byl i tak nie caly;[ a i co za roznica jest miedzy 1080i a 1080p?? |
Jeśli chodzi o update softu, to nie trzeba nagrywać na płytkę - wystarczy pendrive. Sposób aktualizacji jest również opisany na wskazanym przeze mnie forum.
Obecnie prawie żaden "zwykły" odtwarzacz DVD nie radzi sobie z rozdzielczością HD (uprzedzając pytania: ani 720p, ani 1080i, ani 1080p). W tym celu należy zakupić BD. |
a jak wgrac tego soft'a!??????
mam go sciagnietego! wypakowalem! pokazalo sie kilka folderow o nazwach '1250' '1251' do '1254' w srodku kazdego plik w formacie .bin! i jak to wgrac??? HELP PLIZ!!!!!! |
|
wow ale duzo sie dowiedzialem;[
ten text juz przerabialem i nadal nic;[ otwieram na dvd folder z aktualizacji np '1254' no i co dalej??? bo nic tylko czekac i czekac moge;[ probuje z usb! z plytki tak samo bylo i nic! |
W folderach zapisujesz?
No to życzę szczęścia. Ściągnij prawidłowy plik aktualizacyjny i zobacz jak wygląda. Jeśli nie będziesz potrafił na jego podstawie wyciągnąć żadnych konstruktywnych wniosków, to... :niepow: |
:sciana:
|
to mam na plytce badz usb zapisac tylko ten plik .bin z ktoregos folderu np z '1254'? czy z wszystkich powyciagac te pliki i zapisac??
aktualizacji sciagnalem juz kilka i kazda po rozpakowaniu wyglada tak samo! ale jak to zrobic to juz nigdzie nie pisza;[ |
Oddaj sprzęt do serwisu, niech za groszy parę zaktualizują soft.
|
dobra wgranie soft to juz pikus [nareszcie];]
a teraz mam chlorenie inny problem [baaaaardzo wkurzajacy]; otoz zawiesza sie!!!! na odtwarzaniu badz przewijaniu, na plytach jak i na usb! zawias nic nie da sie zrobic jedynie wylaczyc z pradu! czy da sie cos z tym zrobic? czy ktos ma ten sam problem? |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:05. |