![]() |
Rakieta do tenisa ziemnego
Czy ceny na Allegro są atrakcyjne ? Chodzi mi o cena/jakość w przedziale 90-120pln.
Myślałem o jakimś Wilsonie a niektóre aukcje maja nawet wysylke gratis... |
Nie chce powiedziec, ze sie znam na tenisie.
Ostatni raz trzymalem rakiete w reku jakies 2-3 dekady temu, a to byly inne czasy i inni ludzie. Rakiety byly drewniane, ludzie stalowi :) teraz jest odwrotnie. IMHO - ja osobiscie nie ufalbym tym tanim tandetnym zabawkom. Wez pod uwage, jezeli juz grasz-to wiesz, po treningu, po grze rakieta idzie do nowego naciagu. Ile takich naciagow ten szajs wytrzyma? Dwa, trzy. Lepiej wydac 400-500 zl i miec spokoj na rok, półtora, niz 120 na jeden raz. Ale to tylko moje zdanie. Zdecydowanie nie kupilbym takiej rakiety! Amen. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Powtórzę pytanie, chodzi mi o to czy ceny na Allegro są atrakcyjne ? Chodzi mi o dobrą jakość w tym przedziale cenowym 90-120pln :) |
Narazie obstawiam na rakietę Wilson Impact (Titanium Series)
http://www.wilson-poland.pl/foto_duze/FD1_143.jpg |
Grałem w tenisa przez kilka miesięcy i nigdy nie dawałem rakiety do naciągu (a zły nie byłem). Nie przesadzałbym przy amatorskiej grze z takimi wymaganiami od razu na wstępie.
|
Cytat:
Jest granie w tenisa, jest tez odbijanie pilki. Roznica jest spora. Aha - ja wyrazilem tylko swoje zdanie, nie upieram sie, ze akurat mam racje. |
Cytat:
Niedzielne odbijanie piłki na Orliku a co Ty myślałeś ? ;) yahol Twój podpis przy postach wszystko wyjaśnia :> Faktycznie zbyt profesjonalnie podszedłeś do tematu, oczywiście masz rację ale moje wymagania są mniejsze. |
yahol ma 1000% racji
kup sobie dwie firmowki, takie po 200-250zl pograj jedna przez 3-5 dwugodzinnych gier, w kolejnej zagraj pare pilek ta uzywana i sprawdz nowke... |
To co to za firmowki :P
|
|
kupi juz firmowki, tansze ale kupi, nie beda super lekkie ale nie beda zle
|
Jak narazie dalej obstawiam firmową Wilson Impact za 119zł, cena katalogowa z tego co pamiętam jak szukałem to była 150zł.
|
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:52. |