![]() |
Ludzie, nowe forum jest zaj... (bardzo fajne) !!!
poraża przede wszystkim szybkość ładowania topików, jakby się przesiąść z Syrenki do McLaren'a.
|
Cytat:
Mi się bardzo podoba, a co sądzą o nowym forum inni forumowicze??? |
musialbym od poczatku wypelniac kwestionariusz, a nie bardzo mi sie chce
|
szybkie to fakt / grunt że zesaw barw jest firmowy :) i możliwość dania plonka tez nastraja mnie optymistycznie ;)/
pozdro |
Witam !
Ale mi smaka zrobiliście teraz czekam na nowe hasło... |
ja tam zostane do konca na starym.... konserwatywnie ... jesli zgasnie ..zgasne i ja ...
|
Cytat:
|
Nowe forum się ładniejszy interfejs, szybsze ładowanie - ogólnie jest o wiele lepiej - przydałyby się w końcu przyciski z polskimi napisami. Ja jednak wolałbym zostać przy starym forum, przecież jestem do niego tak przyzwyczajony...
Na nowym forum otrzymałem status Senior Member, jaki tam ze mnie senior???? |
Cytat:
a poza tym forum zgasnie 22 czerwca - po prostu wszystko zostanie przeniesione na nowe forum a stare zostanie zamkniete i mam nadzieje ze Cie tam zobacze jak nie to ... wolisz nie wiedziec co zrobie jak Cie tam nie bedzie ;) |
Majonez, wysłałem Ci na priv liścik w temacie nowego forum. Może coś poradzisz na mój problem - ciągle każe mi się logować - wywala, że nie jestm zalogowany (chociaż login przeprowadzam prawidłowo i po logowaniu mogę wejść w swój profil) albo nie znany identyfikator. Może coś źle zrobiłem na okoliczność przeniesienia hasła?
Ogólne wrażenia - jak najlepsze. Trochę się trzeba przestawić, a do nowych rzeczy - przyzwyczaić. |
intersujace ale.....
|
fantomas musisz mi wybaczyc ale nie mam niestety teraz czasu zeby zobaczyc co to moze byc - jutro egzamin ale obiecuje ze w sobote po poludniu sprawdze dokladnie co sie dzieje
|
forma forum to żadna nowosc
np. na www.nforce.nl takie forum jest juz bardzo dlugo oczywiscie zmiana wyszla na lepsze |
He he he....
Taz40 wirować na nowym forum! :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D |
Jakość jest po prostu super. Ale czas pokaże jego funkcjonalność.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:01. |