![]() |
dostałem dożywocie...
wydawało mi się, że byłem grzeczny?!?
okazało się inaczej... || http://img188.imageshack.us/img188/5215/42724400.jpg ps. :help: |
witam wszystkich po dość długiej (niczym nieusprawiedliwionej) nieobecności.
już jako inny człowiek... ;) |
Witam i gratuluję !
Ja tam mówię inaczej "Mroczny Lord znalazł Uczennicę (Padawankę) i Lady do pary" - Sithów zawsze dwóch jest ;). |
Ładnie-pięknie- długo świętowałeś;)
|
:sluze:
|
jeszcze świętuję, wyrok wydano w sobotę...
|
następny :sciana:
ale i tak :sluze: |
Nie martw sie.
Statystyki mowia, ze zamienia sie to na 7 lub 17 lat. Wtedy występują największe i decydujące konflikty, kończące sie ...... no nie happy endem :) Serio. Ps:z facetem jest tak samo jak z niemowlakiem: -najpierw siedzi i marudzi, pozniej rozgląda sie za nowym cy....., świeża piersią :) |
Straszysz go i sie teraz biedak zastanawia, a moze jest tym 1% co sa nie podatni ||
|
te 7 lat liczymy od ślubu czy tak w ogóle?
|
Od slubu, nie ma lekko:D
|
Współczuję. :glaszcze:
|
Cytat:
Pożyjemy, zobaczymy, co u S_tuden_ta będzie za 6 lat, 11 miesięcy i 27 dni, a u mnie za 7 lat, 8 m-cy i 6 dni ;) |
to zależy... trudno ogarnąć kiedy ustępuje czar snów i a przychodzi zimny prysznic i monotonia dnia oraz stare kalesony no i bym zapomniał - demoniczna teściowa (zazwyczaj), wtedy nie jest już tak barwnie... ale zawsze możesz sobie kupić :piwo: dla otuchy :) :spoko:
Poza tym może jesteś wybrańcem losu i będzie naprawdę życiowo - cukierkowo, chyba wszystko zależy od tego czy wybrańcy losu okażą się prawdziwymi partnerami czy "ludźmi z metra bez kompromisów" :) życie testuje... i uczy i doświadcza |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:26. |