![]() |
Powiedz NIE cenzurze w sieci
Kolejny pomysł na cenzurę w sieci...
http://ocenzurowano.pl/ "Człowiek, który poświęca wolność/prywatność w imię bezpieczeństwa nie zasługuje ani na jedno ani na drugie" Zaczyna się od treści pedofilskich a kończy na stronach, które po prostu nie odpowiadają władzy. |
W Chinach to działa... :sciana:
|
Ja tam jestem za cenzurą, likwidacją sejmu, senatu i akcyzy.
Aceton dla każdego! |
omg :sciana:
bronmy pedofili spam tez jest fajny, ale tylko od mpfc |
Moje :nie!:
Chociaż to i tak nic nie zmieni. :P |
Nie trzeba było głosować na .....Sami Wiecie Kogo ;)
|
Cytat:
Jeśli taka uchwała powstanie to zacznie się od blokowania niepożądanych zjawisk jednak później "pod nóż" pójdą strony, które "przeszkadzają". Jak już wcześniej napisałem jestem ZA w walce z pedofilią itp. ale w NORMALNY sposób. To co proponuje Pan Tusk jest złe i będzie prowadziło do nadużyć. |
Cytat:
|
nie :P
|
Biedni politycy rożnych maści, muszą zabraniać, bo przecież ten bezrozumny tlum szarych userow nigdy by nie wpadl na to, ze cos jest glupie, szkodliwe, czy tez niebezpieczne!
Trzeba ludzi chronic przed niebezpieczna i niepotrzebna wiedza! A wykształceni i doświadczeni polityce wiedza, ze cenzura byla, jest i bedzie, juz oni o to zadbają! |
Cytat:
Zmienisz zdanie jak ciebie dotknie jakas tragedia. Lub chocby bedziesz mial dziecko, najlepiej corke. Propozycje sa po to by o nich dyskutowac. Kiedys o samolotach mowiono ze to bez sensu. do przemyslenia |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Mi takie podejście się nie podoba i zawsze będę podnosił protest bo wolność dla mnie jest ponad to. Jeśli Tobie się podoba to cóż twoja sprawa. Aha i...może rozważ przeprowadzkę do Chin? |
Czarna lista stron WWW
Cytat:
|
cdrinfo na czarną listę :P
|
Cytat:
Jako serwis poświęcony nagrywaniu, przegrywaniu, łamaniu zabezpieczeń płyt, i szeroko rozumianemu kopiowaniu płyt, mogę sie spokojnie założyć, ze przynajmniej w kilku-nastu punktach lamie ustalenia UE. De facto używanie programów kopiujących płyty 1:1 zostało zakazane w kilku krajach UE, Niemcy, Francja, W. Brytania...... I to nie tylko używanie, ale samo posiadanie jest zabronione - jako potencjalnie piractwo. Nawet bez tego, ten serwis od początku balansuje na granicy prawa. Tak wiec, obyś nie byl złym prorokiem. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:41. |