![]() |
Noworoczne postanowienia i inne gryzmoły
Jakie macie postanowienia ? ||
Moje są takie: - zainstaluję na wszystkich kompach w domu Win7 dobra ekhm teraz na serio :rotfl: - zdać tak jak poprzednie, bez problemów kolejne dwa semestry - napisać pracę inż. - schudnąć parę kilo :rotfl: - no i kilka innych spraw osobistych No i to na tyle bo jak wiadomo co za dużo to niezdrowo :taktak:;) ---------- A tak w ogóle to: :piwo: dla starych adminów i tych poprzednich za to, że przekazali władzę tym starym a tym starym, za przekazanie władzy aktualnym czyli: :piwo: Bartez :piwo: MacGyver :piwo: MaciejT :piwo: Misiek4 Oni trzymają "zazwyczaj" to forum w kupie pod względem źródeł || Dla reszty adminów :pepsi: bo jakoś ja mało ich widzę na forum ale na pewno też pracują :czytaj: :piwo: super moderatorów (przy czym te super to ranga a nie moje słówko :rotfl: ) za cierpliwość i porządek tzn sprzątanie po nas :D :pepsi: dla reszty moderatorów bo nie będę się zbyt dużo podlizywać || A tak poza rangami: andrzejj'owi mniej dziur na wrocławskich drogach andy'emu aby dalej uczył się informatyki joujoujou wygodnej kanapy :haha: grzeniowi szybkich, pieknych dziewczyn i maszyn || CIAPkowi mówcie więcej ;) Ghost_mode aby nie przestawał pojawiać się i znikać Berionowi zdarcia padów M@X'owi dużo gadżetów z Cupertino abym miał kogo się czepiać :rotfl: icemac'owi dużo chromu do miniaka Zetoxie miękkiej ścianki może kiedyś się uda :sciana: || Smartkowi nowej folii do Iphona :fiu: VIZZARDowi za temat zaginionych postów :D rychowi wszystkiego dobrego bo to ON tu trzyma władzę a reszta to tylko piramidka || Wymieniłem kilka osób z pamięci bo wszystkich się nie da ale nie pomijam nikogo :piwo: :pepsi: wszystkim :D |
też kiedyś jakies postanowienia miałem, ale czar prysł :sciana:
niemniej jednak dziekuje za życzenia i Tobie też wszystkiego czego sobie i innym tylko zyczysz :piwo: |
THX.
Ja postanowiłem przestać chodzić spać o 2:00, 3:00... :taktak: |
Dzięki za życzenia i nawzajem. :spoko:
A co do postanowień - nie mam żadnych. W razie czego będzie miłe zaskoczenie, a rozczarowanie mi nie grozi. :] |
Postanowienia to ZŁO ||
|
Cytat:
|
Dzięki za życzenia. Wzajemnie.
Na przyszły rok mam tylko jedno postanowienie. Zalać wreszcie pałę. |
...może 1 maja, ze mną :sciana:
|
Bardzo głębokie to postanowienie. :szczerb:
|
... i z Edziskiem :sciana:
|
Zalać pałę? :O
A może wystarczy kubeł zimnej wody, żebyś ochłonął :D Sam postanowiłem nie postanawiać nic, już dość dawno temu. |
... i z Grzeniem-modem :sciana:
|
No - my to insza inszość :spoko:
A tak, to z Rychem się nie napijesz, bo on nie pije, tylko marzy o piciu :sciana: Z Edem też nie, bo zaś coś wykombinuje i go nie będzie :sciana: itd........ |
A ja tam chcę zerwać z nałogiem :taktak: w tym roku wypiłem 4lub5 piw(jak się napiję to potem nic nie pamiętam) :nie: A w Nowym Roku to nic-normalnie zero. :taktak:
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:18. |