![]() |
ja jestem z okolic krakowa ale podstawa to oznaczenie i ilosc nozek w scalaku
|
Cytat:
1. Gdzie coś takiego dostać? 2. Z kąd Ty facet jesteś ? |
grzeniu ma rację ja wykorzystałem ten patent 4 lata temu a tera nie wiedziałem jak jest
Tanner: jeśli to nie pomaga wo powinien być jakiś help do tego progsa i tam powinno pisać o wszystkich opcjach jeśli nie to z poziomu programowego tego nie naprawisz na twoim miejscu poszukałbym tego scalaka na płytce drukowanej najprawdopodobniej 16 nóżkowy i próbowałbym programatorem jeśli nie masz to służę pomoca |
Cytat:
|
Jeszcze co do energetyki naszej kochanej: otoz od czasu wejscia w zycie nowego prawa energetycznego (tak to chyba sie nazywa)tj chyba juz 3 lata, obowiazek zabezpieczenia urzadzen elektrycznych przed zgubnymi skutkami zaniku zasilania spoczywa na uzytkownikach. A zaklad energetyczny zobowiazuje sie tylko do dolozenia staran w celu zapewnienia ciaglosci dostaw energii, jednak nie gwarantuje tego. Tym samym nie mozna dochodzic odszkodowan z tego tytulu. Wiem, bo cos podobnie brzmiacego w umowie o dostawie energii elektrycznej musialem niedawno podpisac. Wczesniej faktycznie mozna bylo dochodzic odszkodowan i wiele ludzi to wykorzystywalo, ponoc byly to znaczace kwoty w budzetach zakladow energetycznych - co wlasciwie mnie nie dziwi patrzac na stan naszej sieci energetycznej.
|
no i o to mi chodziło to teraz napisz czy ten program ma jakieś opcje uruchamiane flagą /
jeśli nie wiesz czy ma to sprawdź wpisując rwn /? lub rwn /h lub rwn h |
Cytat:
rwn.exe z lge.pl |
chodzi mi o to jakiego flaschera używasz pod dos czy pod windę
pod dosem można trochę więcej pokombinować nie mam liteona dlatego pytam mojego starego teaca flashowałem pod dosem cd również dvd także |
Cytat:
|
nigdy o takiej opcji we flasherach do nagrywarek nie słyszałem
jedno pytanie czy flashujesz spod dos czy spod windy?? |
Cytat:
czasem da się naprawić napęd bez zewnętrznego programatora. No więc po prostu kiedyś walnął mi się DVD-ROM i wystarczyło wpisać zamiast "c:\cośtam bleble.hex ""c:\cośtam bleble.hex 1" gdzie "1" oznaczało kanał do którego był podpięty napęd |
Możesz próbować rozmawiać z rejonem elektroenergetycznym. Nie zaszkodzi. Powiem Ci jednak szczerze, że to, czy zwrócą Ci pieniądze za nią, czy też nie, to zależy tylko i wyłącznie od tego, na kogo tam trafisz.
Mogą zawsze rzucić Ci papierem przed oczy o nieplanowanych przerwach w dostawie energii elektrycznej i koniec. Mają do takowych prawo. Ileś tam przerw w ciągu roku, na jakiś określony czas (nie pamiętam ile). Życzę powodzenia i pozdrawiam. |
nie bardzo wiem co masz na myśli
ja kilka flashów uratowałem przez zewnętrzny pogramator |
No a można to naprawić jakimś programem typy "rwn" ??????
|
a czemu nie w czasach kiedy nośniki buły po 35 zeta też mi wyłączyli prąd
a ja łap za telefon i z opieprzem do nich co sobie wyobrażają w dzień wyłączać prąd? i że straty itd a miły pan ze strachem w głosie cichutko zapytałjakie to straty i że postarają się wszystko pokryć dwa tygodnie miałem gotówke za zwaloną płytkę a póżniej kupiłem UPS a tak wracając do tematu warto by było żebyś sprawdził co to za kość firma i numer (flash) większość tych kości można zflshować odpowiednim programatorem |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:11. |