![]() |
Cytat:
|
|
Zrobiłem własne miniimage-działa z ACID :sciana:
|
Cytat:
|
Na IDE działa zrobiony obraz z oryginalnej gry-a miniimage działa nawet na SCSI
|
Gdyby to było takie proste, to by ta gra poszła i inne na DT Lite, bo też działa na SCSI. Także jedynie chyba wyjście to użycie DT Pro Advanced z virtual IDE.
|
Obraz zrobiony DTpro napędem SCIS nie działa :( YASU też nie pomaga.
|
Prawdziwym wyzwaniem byłoby zapakowanie własnej torebki z cukrem, ale jak ktoś lubi się bawić to nie bronie ;)
|
Tak jak powiedział loki7777 nie lubię iść na łatwiznę :nie: zawsze zanim zainstaluję grę to robię obraz bezpieczeństwa :spoko: Nie wiem czy cukierki działają do tej gry-mam oryginał,trochę pograłem w sieci-jak dla mnie jest słabiutki :sciana: singiel też raczej cienki -ale coś naszło mnie aby przejść go jeszcze raz.Miniimage w Alcoholu u mnie nie działa-działało w GameJakal no i teraz wypróbowałem z miniimage Deamon Tools Pro :czytaj: Robię już od przeszło godziny obraz w tym programie dopiero 3% analizy DPM :haha: ale myślę że na SCSI i tak nie zadziała-ale warto spróbować.;)
|
Nie wszyscy lubia cukier, zwlaszcza ci co maja okladki na polce:)
Po drugie uzycie cukierka to takie pojscie na latwizne, a niektorzy lubia wyzwania. |
A gamecopyworld nie pomaga w przypadku tej gry? :)
|
Gra działa z MiniImage do DaemonToolsPro na SCSI na IDE nie mogę sprawdzić bo używam trial Standard.
|
To też ma coś wspólnego z systemem parkingowym?
|
Cytat:
Teraz co przejrzałem ich support zdaję się, że działa. |
Z tego co ja się bawiłem to nie jest blokowany JameJackal 4.1.0.9 lub 4.1.0.10, A52% w wersji którą pisałem oraz VirtualCD w wersji 10.1.0.10. Wszystko inne wywalało błąd "konflikt z oprogramowaniem emulującym". Na A52% sprawdzałem kilka razy i z A.C.I.D działało.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:23. |