![]() |
Medal of Honor 2010
Gra posiada nowe zabezpieczenie Securom 8 zrobiony prze zemnie obraz za pomocą programu Alcohol 120% v.2.0 1331 nie działa :taktak: wykrywa emulację napędu,nie pomaga ACID . Zamontowałem tenże obraz w DTlite 4.35.6 i też wykrywa emulację YASU v.1.4,1.5,1.6 nie działają z ''moim'' DT ???
W sieci znalazłem 2 miniimage: 1.jedno do Alcohola 52% 2.0.1 2033 - nie działa mi z mojego obrazu ,ani tego minii image :nie: ACID wywala błąd http://forum.cdrinfo.pl/f11/alcohol-...52/index4.html o którym pisał k.Trejan (wątek 47) po wklejeniu starszego ACID wykrywa emulację.:sciana:(jest dopisek do tego miniimage ''nie działa z każdym systemem"??? 2.drugie miniimage jest do Virtual Cd i DTpro-i u mnie na virtual Cd10 też nie działa ,DTpro nie mam :buu: |
paczka rodzynek potrzebna:haha:
|
Cytat:
|
W DAEMON Tools Pro v4.36.0309 podobno najlepiej odpala:)
Ale tak naprawę trzeba poczekać na suport do Alcohola dla Secu-ROM 8 wtedy wystarczy zwykły obraz:) |
Cytat:
|
Ja mam DTPro ale też mi się nie chce - bo i po co?
W kiosku obok sprzedają rodzynki i cukierki, osłodziłem sobie życie i od razu humor mi się poprawił. |
Czy ten kiosk obok to nie jest tak bliżej wschodu :> bo trochę duży ten cukierek :D
|
Zasadzić wam od spodu?
|
Cytat:
|
Z DTpro nie działa z miniimage i mojego obrazu :'( a ten DT 4.36.0309 mi się skończył.
|
Only DT 4.36.0309:>
|
Cytat:
|
Widocznie obrazu nie umiesz zrobić ||bądź napędy masz takie jak Golfa;);)
|
To już jesteś drugi :worek_trewybierz broń i miejsce , skontaktuje się z Tobą muj sekundant :taktak:
|
'Twuj' sekundant? Polecam słownik zamiast gry. :D
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:37. |