Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Gry (https://forum.cdrinfo.pl/f25/)
-   -   Call of Duty Modern Warfare 2 (https://forum.cdrinfo.pl/f25/call-duty-modern-warfare-2-a-87662/)

DejaVu 10.01.2011 17:52

Cytat:

Napisany przez M@X (Post 1138610)
Ja gram w pasjansa! :spoko:

:szczena:nie znam :hmm: tam się szczela?

M@X 10.01.2011 17:48

Ja gram w pasjansa! :spoko:

DejaVu 10.01.2011 17:35

Cytat:

Napisany przez MatiX6632 (Post 1138594)
Kto gra w COD MW 2 to piszcie :spoko:

Tera sie gra w COD BO :>

MatiX6632 10.01.2011 16:14

Call of Duty Modern Warfare 2

Kto gra w COD MW 2 to piszcie :spoko:

ciacho78 23.11.2009 21:16

pobrałem save:
http://www.cheatercenter.info/articles.php?id=2422
co zrobić żeby działał? wklejam niby tak gdzie trzeba, a mimo wszystko nie rusza

Diabolique 23.11.2009 16:35

chcialbym tylko dodac, ze strzelanie do ludzi na lotnisku to dopiero poczatek tej mapki. ktorą uwazam za bardzo fajną, zwlaszcza w dalszej czesci.
czemu nie widzialem filmiku na ktorym jest pokazana cala misja 'No Russian'? do wiadomosci publicznej zostala puszczona, tylko masakra z początku. od taka manipulacja faktami. nikt nie dodal, ze dalej dzieje sie cos innego co ogolnie ma wplyw na calą fabule gry.
tu masz wybor, czy chcesz pominąc drastyczne misje, jeszcze przed rozpoczeciem gry. w GTA nikt nie dal tego wyboru. i chyba mozna stwierdzic, ze katowanie tam przechodniow mialo sens, bo przeciez zdobywalismy po ich zabiciu kase.

andrzejj9 23.11.2009 15:12

Cytat:

Napisany przez Diabolique (Post 1060851)
masz prawo do takiego zdania. a ja mam prawo sie z nim nie zgodzic, co wlasnie czynie. a przede wszystkim nie chce, aby tworcy gier przez takie glosy jak twoj hamowali swoje pomysly.
z reszta podczas tej misji byla opcja jej pominiecia. wiec jesli komus sie nie spodobalo to co sie tam dzialo zaraz po opuszczeniu windy.(mysle,ze to byl dosadny znak co bedzie dalej)mogl ja pominąc. jednak widze, ze ciekawosc zwyciezyla.

Nie zwyciężyła, bo nie grałem jeszcze w grę (pisałem wyżej) tylko oglądałem filmiki. Ale pewnie i by zwyciężyła, bo jeśli kupuję jakąś grę (na dodatek bardzo krótką) to nie po to, żeby omijać jej część.

Co do filmiku niżej.. Czytałem o tej grze, ale nie widziałem. Fakt, jest brutalna, ale wygląda po prostu na głupią brutalność, jakiej we wszystkich mediach (głównie filmie i grach) pełno. Taka też robi pewne wrażenie, ale co najwyżej wywołuje u mnie politowanie dla twórców i nic więcej. Co innego ta scena na lotnisku. W niej jest coś więcej (niestety).

Diabolique 23.11.2009 14:57

tu nie ma czego komentować ;]

Pierwszy 23.11.2009 14:32

Cytat:

Napisany przez andrzejj9 (Post 1060846)
Grałem w różne gry, w tym także bardzo krwawe i brutalne, ale w żadnej do tej pory nie było pokazanego nic podobnego do tego. Strzelanie do zwykłych ludzi uciekających w panice, dodatkowo w jednoznacznie zrozumiałej sytuacji budzącej wśród wszystkich bardzo negatywne emocje. Wszystko to pokazane w sposób bardzo sugestywny i wyraźny..

Czegoś takiego jeszcze nie było i lepiej gdyby się nie pokazało. Bo nawiązywanie do takich wydarzeń nie powinno służyć rozrywce (a bajki, że to pokazanie ludziom tego a tego, to mogą próbować wciskać, może ktoś uwierzy..).

skomentuj to

loki7777 23.11.2009 10:55

Gralem w ta gre, przeszedlem ja calo i sie wypowiem.
Po pierwsze gra daje mozliwosc pominiecia misji i chyba chodzilo o ta:)
Po drugie, dla mnie ta misja do polowy byla bezsensowna - strzelanie do wszystkiego co sie rusza, ja szedlem za swoimi i tyle, dobijanie bezbronnych mnie nie bawi.

Diabolique 23.11.2009 10:40

masz prawo do takiego zdania. a ja mam prawo sie z nim nie zgodzic, co wlasnie czynie. a przede wszystkim nie chce, aby tworcy gier przez takie glosy jak twoj hamowali swoje pomysly.
z reszta podczas tej misji byla opcja jej pominiecia. wiec jesli komus sie nie spodobalo to co sie tam dzialo zaraz po opuszczeniu windy.(mysle,ze to byl dosadny znak co bedzie dalej)mogl ja pominąc. jednak widze, ze ciekawosc zwyciezyla.

andrzejj9 23.11.2009 10:06

Cytat:

Napisany przez Diabolique (Post 1060741)
ja w ogole nie rozumie tej calej napinki z powodu misji "No Russian".
to tak jakby nie powstalo nic brutalniejszego i chorego. co jest oczywiscie nieprawdą. po prostu dla kogoś kto grał w simsy taka akcja na lotnisku moze wydac sie, ze jest skierowana dla psychopatow lub przyszlych terrorystow.

Grałem w różne gry, w tym także bardzo krwawe i brutalne, ale w żadnej do tej pory nie było pokazanego nic podobnego do tego. Strzelanie do zwykłych ludzi uciekających w panice, dodatkowo w jednoznacznie zrozumiałej sytuacji budzącej wśród wszystkich bardzo negatywne emocje. Wszystko to pokazane w sposób bardzo sugestywny i wyraźny..

Czegoś takiego jeszcze nie było i lepiej gdyby się nie pokazało. Bo nawiązywanie do takich wydarzeń nie powinno służyć rozrywce (a bajki, że to pokazanie ludziom tego a tego, to mogą próbować wciskać, może ktoś uwierzy..).

Berion 22.11.2009 19:15

Cytat:

we mnie jakos bardziej uderza brutalnosc pokazana w filmach. do dzis nie moge sie otrzasnac po zobaczeniu 'akademii pana kleksa' to co tam odchodzi to horror.
Pod drzewem deszczowym huh Pedofilia jak nic ;]

Diabolique 22.11.2009 16:40

Cytat:

Napisany przez rycho (Post 1060507)
Nasi przyjaciele z USA to pederaści.

bo uzywają W7.

ja w ogole nie rozumie tej calej napinki z powodu misji "No Russian".
to tak jakby nie powstalo nic brutalniejszego i chorego. co jest oczywiscie nieprawdą. po prostu dla kogoś kto grał w simsy taka akcja na lotnisku moze wydac sie, ze jest skierowana dla psychopatow lub przyszlych terrorystow.

przepowiadam, ze niedlugo uslyszymy iz terrorysci szkolili sie na tej misji. LoL :haha:

takie glosy byly po zamachach z 9.11 twierdzace ze uzywano MS Flight simulator do szkolenia pilotow ;]

we mnie jakos bardziej uderza brutalnosc pokazana w filmach. do dzis nie moge sie otrzasnac po zobaczeniu 'akademii pana kleksa' :szczerb: to co tam odchodzi to horror.

rycho 21.11.2009 15:35

Nasi przyjaciele z USA to pederaści.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:51.