![]() |
Batman Akham Asylum
Gierka kosztuje 27zł. więc zakupiłem ;) czasami warto poczekać :taktak: zabezpieczona jest Securom7+PA+XLive obrazu nie robiłem bo działa z miniimage- przechodzi również weryfikację itd.(ciekawe jak oni robią te miniobrazy?)tyle że do uruchomienia w usłudze XLive trzeba pobrać patch 1.1(270MB) chwilowo się wstrzymałem z pobieraniem i gram w trybie of-life :> grafika i rozgrywka :spoko:
|
To mały plik (kilka kilo) udający strukturę płyty cd wraz z zabezpieczeniami :)czyli sektory gdzie jest przeprowadzana weryfikacja płyty:)
jak zrobić masz kilka poradników na forum tu w archiwum jak i dobry napęd też przydaje :) do tego http://club.myce.com/f81/how-make-sa...pdated-131341/ |
Cytat:
Ostatni nietoperz jaki mi się podobał to hack gry Monsters in my Pocket na NES/Famicom. :haha: |
Cytat:
|
ALe ogolnie chodzi o zrobienie mini image. Wkladasz dvd , zaczynasz robic obraz(odczyt 1x), bez profili, zaznaczasz tylko szybkie omijanie bledow. Czekasz az program zaraportuje 2-3 bledy i dajesz na anuluj. Na pytanie czy usunac obraz odpowiadasz NIE. I reszte juz znasz.
|
Cytat:
Pobrałem też patch 1.1 do Batmana - ale i tak mnie ta gra wqurwiła przez ten WindowsLive :sciana: podaję swój ID i hasło i wyskakuje że nie ten region ??? i mogę grać tylko offline-czyli bez save :help: |
Cytat:
Przecież to wszystko jest w archiwum naszego forum jak i poradniki jak zrobić-wystarczy tylko poszukać:>:>:> |
Przecież to wszystko jest w archiwum naszego forum jak i poradniki jak zrobić-wystarczy tylko poszukać:>:>:>[/QUOTE]
Jakoś do tej pory nie udało mi się tego znaleźć :klotnia: dlaczego nikt nie podał mi tego na tacy :> tyle czasu musiałem się męczyć z obrazami :sciana: |
Bo masz za dlugi staz na forum:) Zaloz 2 konto z 0 dorobkiem postow i dostaniesz w 5 minut link;)
|
Czekaj zaraz to uczynię ;) tylko muszę wpaść na jakiś oryginalny login :>
ps. robię miniimage Batmana-zobaczymy czy zadziała. |
Miniimage działa :taktak: nagrywarka to LG GH20LS10 w Alcoholu takie ustawienia:
Jak ustawiłem profil normalDVD i bez DPM to wykryło nie oryginalny nośnik Tylko dalej nie wiem czemu nie chce się zalogować do WLive??!! |
Cytat:
Trzeba było wcześniej krzyczeć toć myśleliśmy że sobie żartujesz:ysz: http://forum.cdrinfo.pl/f11/mini-ima...lcohola-59104/ http://forum.cdrinfo.pl/f11/jak-zrob...i-image-61474/ nie chce mi się więcej szukać:> |
@czary2mary To sugerujesz że blondyni też są głupi :> -zemsta będzie straszna :taktak:
A tak po za tym to w tych dwóch tematach które zapodałeś nic nie ma o wybieraniu profilu - ja kiedyś próbowałem ale robiłem wszystko tak jak w obrazie czyli wybierałem profil zabezpieczenia :sciana:po drugie tam jest tylko o SafeDiscu a miniimage są różne , więc te hakiery muszą je jakoś/czymś robić , kiedyś testowałem również MIR jak i MaxiimageRiper i dupa. |
To chyba jasne jak nie ma napisane jaki profil-to wybierasz to na zwykłym czy własnym tylko żeby zaznaczyć 1x i pomijaj błędne sektory.
Przecież to jest robota chybił trafił -chałtura :)w każdej wersji zabezpieczenia sektory są inne i kąty inne -nie zawsze napęd potrafi poprawnie odczytać wszystkie dane-więc nie dziw się że raz się uda raz nie -trzeba walczyć do skutku -czasami kilkanaście napędów wypróbować . A mini-image wszystkie robi się tak samo -bo chodzi o fizyczne parametry tylko. |
Nie wiem czemu ale musiałem utworzyć nowe konto XLive ??? na starym mogłem grać tylko offline :sciana:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:44. |