![]() |
Niestety nawet jak odinstaluje jave to nie moge jej zainstalowac ponownie:(
Musialem przywracanie systemu zrobic Zalozylem tez 2 konto i tez nie moglem z niego zainstalowac |
Chwila w gugielu...
http://www.javafixer.org/error-1330.php. Cytat:
- - - A netstat działa tylko wymagane są uprawnienia administratora. |
polakT ja mam viste i polecenei z -b mi niesmiga:) jak szukalem to to na xp tylko:)
natomiast samo netstat pokazuje tak jak powinno minej wiecej;) - Deckard - chyba to od javy bo flash zaktualizowany a javy niemoge zainstalowac. wywala mi blad 1330 na koniec akt javy aha i do tego uzywam opery i jak kukalem we wtyczki to mi pokazuje ze mam tylko do FF jave Java Deployment Toolkit 6.0.210.7 - 6.0.210.7 Opis: NPRuntime Script Plug-in Library for Java(TM) Deploy C:\Program Files\Java\jre1.6.0_21\bin\new_plugin\npdeployJava 1.dll Java(TM) Platform SE 6 U21 - 6.0.210.7 Opis: Next Generation Java Plug-in 1.6.0_21 for Mozilla browsers C:\Program Files\Java\jre1.6.0_21\bin\new_plugin\npjp2.dll i chcialem zakt do 6 u 27 i mi wywala blad 1330 |
start -> uruchom -> CMD
wpisz: netstat -b będziesz widział jakie aplikacje i ile razy łączą się z różnymi adresami w sieci. Może to coś pomoże |
ok;) dzieki:)
kukne i dam znac i wlasnie mam takie wrazenie ze moze to java albo flash bo na takich stronach sie sypal ale tak do konca niebylem przekonany nigdy sie z tym niespotkalme zeby od tego mogl net pasc |
flashplayera /plugin aktualizowałeś? z java kiedyś miałem taki problem ale to było 100lat przed murzynami
zobacz w menadżerze procesów który wiesza neta |
jakies strony a nie "jakies" jakbys chcial wiedziec
mam Ci wypisac kazda strone z jakies sie sypie net?? czy lepiej napisac jakies??? i ciekawe czemu akurat od razu xxx Ci przyszlo do glowy??czyzby jakies braki i sam ogladasz? net sie sypie nawet zaraz po formacie jak czysty jest komp i oczekuje jakis w miare sensowych odp a nie typu przeskanuj itp itd!! |
'na jakieś strony' - jak się ogląda xxx z 'jakichś stron' to może się jakiegoś syfa załapało... :szczerb:
Przeskanuj komputer antywirem + malwarebytes + spybot - może coś znajdą. |
PROBLEM Z NETEM
Witam:).
mam następujący problem: neta mam z kablówki i jak wchodze na jakies strony czy na relacje LIVE z meczów itd to mi net pada dioda w modemie mruga a neta niema i wystarczy ze sie wyloguje z windy i zaloguje z powrotem i juz smiga dobrze wiec sadze ze to raczej nieproblem neta |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:52. |