![]() |
Zgadzam sie z Patrixu - Exchange Server to najlepsze rozwiazanie dla biznesu. Wszak to tam urodzila sie idea synchronizacji kalendarzy, kontaktow i poczty podczas pracy w zespolach, co potem chetnie wykorzystaly inne firmy (W tym Google w GMail i Apple w iCloud) przenoszac te technologie pod strzechy.
|
Jak dla kogo. :D
Określenie "najlepszy" zawsze było i będzie mocno subiektywne. Dla mnie, w stosunku do moich potrzeb i przyzwyczajeń, Nietoperz nie ma sobie równych. |
Dodajmy do tego Novell Groupwise i Zimbrę ;)
|
Głupoty prawisz waćpan.
Komercyjny najlepszy jest właśnie Exchange. A niekomercyjny tak jak wyżej prawisz. |
Głupoty prawisz waćpan.
Najlepszy komercyjny to Lotus Notes. Z lepszego klienta poczty nigdy nie korzystałem. Na co dzień korzystam w pracy od ponad 10 lat. Niestety trzeba mieć serwer Domino do tego, ale praca grupowa, bazy danych, poczta - bajka. A niekomercyjny, to oczywiście TB. |
Cytat:
TB najlepszy darmowy, Outlook najlepszy komercyjny. |
Polecam konto na gmail z w***322;***261;czonym importem poczty z innych kont (przy okazji dobrze czy***347;ci spam) oraz wtyczk***281; do chrome.
Bardzo ***322;adnie ***347;miga. Wys***322;ane z mojego HTC Wildfire za pomoc***261; Tapatalk |
Masz z podatkiem -> http://softx.pl/program/thebat-professional-176s
|
Ceny bez podatku ;)
|
|
Właśnie tak planuję zrobić, ale chciałem dać zarobić naszym. ;]
- - - M@X, ale 1/3 wartości programu? Chore. I jeszcze mydlenie oczu cenami bez podatku. Jedyne co oni robią to wysyłają cyferki... |
O marzy posrednika slyszal? Nikt nie ma caritas na czole napisane...
|
@Berion
ale to były ceny w PL, nawet nie trzeba kupować za granicą. Lektor warty 300zł. A Claws Mail? http://www.claws-mail.org/ edit: Z podatkiem VAT wychodzi $53.55, $45 to cena netto. Można kupić na stronie producenta wersje multilingual i zapłacić PayPalem, bez pośredników. |
Gmail Manager...
|
A jakiej? Simple mail? Dla mnie zbyt ubogie, albo to kwestia przyzwyczajenia - ale mogę za to zapłacić. :D
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:22. |