![]() |
Znaczy przeterminowało się? :D
|
mi sie skonczylo mleko lol2
|
^^ Podobne scenki widziałem, pod tesko. Zapasy jak na miesiąc, ale po 2 tygodniach połowę wyrzucą. O ile nie więcej. :kreci_gl:
|
Cytat:
Ludzie narobią zapasów na dwa tygodnie... jak widziałem sąsiadów wypakowujących zakupy przed świętami to się zastanawiałem czy wojna się nie rozpoczęła. |
A wiecie, że w przyszłym roku będzie cztery dni świąt :wow: , na cztery dni kraj zamknięty na głucho, k***a
|
Jakie swieta, sasiad od rana buduje szope lol2
|
A czytaliście o kolejce do stacji krwiodawstwa w poniedziałek o 4 rano? Oj długa była. Co poniektórzy mają święta od zeszłego piątku :O :rotfl:
Wykopałem w historii: O 4 rano Polacy ustawili się w kolejce. To ich do tego zmusiło :hahaha: |
Jakie tam po świętach! Jeszcze trzeci dzień świąt, potem czwarty, piąty i tak dalej... :zongluje:
|
Ilość załączników: 1
No i za chwile , chwilunie .....
|
Obżarty jak świnia oczywiście. Nic na razie nie jem. :nieee:
|
Wcięło mi posta, drugi raz nie będę tworzył. Wyjąłem rtęciowy, na razie ten mniejszy, sprawdzę za jakiś czas.
A zaraz na obiad będzie karpik, co to przetrwał po wigilii. Mniam :spoko: |
Dużo zmiennych ma wpływ na wskazania. Oprócz tego co Jarson był uprzejmy opisać, choćby takie jak nawierzchnia nad którą termometr wisi - zaorana ziemia, trawa, uprawa czegośtam, beton czy asfalt - nawet zimą może robić różnicę. :taktak:
|
Pewnie tak, takie termometry mają jakiś tam margines błędu, nawet gdyby zostały zamontowane we wzorcowej skrzynce meteorologiczej. No ale to, że tu piździ a tam nie również musi mieć jakiś wpływ ;)
Przed chwilą wróciłem z treningu 12 km, wykorzystałem skok temperatury do -5. Na :piwo: czekam na przyjście szwagrów, już się ponoć zbierają :hmm: |
No właśnie oba są na północnych ścianach nieogrzewanych budynków, ok 50m od siebie, na wysokości oczu, słońca brak. Jeden w zaciszu, drugi na wypizdowie. Jeden ze stacji, czyli na prąd, drugi zwyczajny. Nigdy mi się nie chce ich wyskalować wg wzorcowego rtęciowego z atestem, a podejrzewam że każdy z nich trochę przekłamuje w swoją stronę. Jednak dziś różnica między nimi była większa niż zwykle.
Teraz stacja pokazuje -5,8. Do tamtego nie idę, bo piździ. To co, można iść po :piwko2: |
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:56. |