Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Propozycje, sugestie, błędy forum (https://forum.cdrinfo.pl/f10/)
-   -   Zamknąć temat POLITYKA i Katastrofa (https://forum.cdrinfo.pl/f10/zamknac-temat-polityka-katastrofa-91941/)

ed hunter 29.01.2013 22:07

Można, a ja zaraz pójdę i zaimpregnuję te buty na jutro, bo się plucha zapowiada. To się nawdycham. :D
Miałem dzisiaj zawodową imprezkę bez imprezowania, bo wysiadłem z samochodu na chodniku i zaliczyłem kosmicznego orła do tyłu, dobrze, że łbem nie przywaliłem, stłukłem tylko trochę kostkę w małym palcu, tą co Bruce Lee łamał wszystko, a Chuck Norris ma tam implant ze stopu uranu z tytanem. Uratowała mnie puszysta kurtka, wypchana takim towarem jak najlepsze kołdry (sztucznym). Po pijaku nic by mi nie groziło jak wiadomo, może bym łbem przywalił, ale muzgó bym nie uszkodził, jest za głęboko i ma tylko 2 zwoje.

:piwo:

grzeniu 29.01.2013 21:58

No, kolacja poszła trochę niżej...to już mozna :taktak:
Pils :piwo: :spoko:

ed hunter 29.01.2013 21:49

Po 2 piwkach zachciało mi się fajka, wiedziałem, że mam paczkę jeszcze nie ruszoną i wiedziałem, że ją na wieszaku położyłem, NIE MA! Co ja się naszukałem po całym domu, a ona wpadła do traperskiego buta, aromatu nie nabrała, bo buty nieużywane jeszcze w tym roku (czekają na parszywe i słone błoto pośniegowe, wtedy ich nie będzie szkoda), ale sam fakt się liczy. :D

No to trzeci, teraz na zimno. :piwko2:

grzeniu 29.01.2013 21:04

Jednak są gorsze rzeczy od pijaństwa.

ed hunter 29.01.2013 20:54

Narkotyzujemy się gazetami, Wyborcza i Rzepa są w tej samej drukarni drukowane. :taktak:

Zetoxa 29.01.2013 16:29

:wow::wow:

ed hunter 29.01.2013 15:46

Nic nie pijemy.

Prezesik 29.01.2013 10:18

Co tam w tym temacie?

Czołgista 21.01.2013 23:40

Panowie i Panie .

Jestem przeciw politycznym wypowiedziom na Tym forum.

Wszelkie posty o harakterze politycznym (nawet w zabarwieniu)

powinny być kasowane przez modów.

To techniczne forum przeca :czytaj:

Dajcie spokój :ysz:

Mało macie miejsc do politycznych manifestacji ???

PS. 1

Wara od śmietnika

PS. 2

Ed ,
forum i rozpijanie ? to nieporozumienie. po co tak piszesz ?
rozpiłeś się bez forum , forum jedynie pomaga Twoje pjaństwo trzymać
w dopuszczalnej wartości . :fiu:

Pozdrawiam Wsztstkich

Dajcie sobie na wstrzymanie !

ed hunter 21.01.2013 12:13

Pali, sam wywołujesz takie reakcje, już cię przeprosiłem za to, pamiętasz? Poniosło mnie, ale to było na priv a nie na forum. :]

dumpmuzgu 21.01.2013 09:46

Cytat:

Napisany przez Kogoro (Post 1238911)
- ostre traktowanie osób, które nie potrafią się zachować - ostrzeżenia i bany.

Yhmm.

Oto post, który według wszystkich moderatorów jest w pełni akceptowalny, kulturalny, spokojny i absolutnie nie nadaje się nawet do ostrzeżenia. Dużo energii włożyli, aby mnie do tego przekonać.

Cytat:

Pawełku, Piotrusiu ty za to jesteś dnem dna, rozprawiać się nad tobą nie trzeba. Jesteś nikim, kto powstał na ubeckim tatusiu, jesteś Szmaciakiem w drugim pokoleniu ***ał cie pies i ubeckie ścierwo.
To jest jeden z łagodniejszych postów.

Czyli karać, ale nie znajomych Królika.

No skasuj sobie moderatorze, skasuj. Żeby się nie wydało. Jeszcze kto przeczyta i sobie co pomyśli.

Kogoro 21.01.2013 08:51

Likwidacja polityki odcinek 765.

Polityka jest zbędna, "Różne" są zbędne.
Choć problem jest przecież z nadmiarem emocji, a nie samym tematem.
Polityka zawsze będzie wiązała się z emocjami, które można ostudzić na dwa sposoby
- likwidacja polityki i każdego tematu, który wzbudza kontrowersje
- ostre traktowanie osób, które nie potrafią się zachować - ostrzeżenia i bany.

pali 20.01.2013 16:42

ZA (6) - M@X, gallus, pali, ynsiwy, revolver0, siwymariusz
PRZECIW (2) - Zetoxa, Deckard
INNE ZDANIE (0)

Reetou, czary2mary, Berion - jeśli mam Was wpisać w INNE ZDANIE, to wyraźnie proszę

@Reetou
Musiałbyś mieć obsługę prawną ;)

Np. ja w HP podaję dane jednoos. działalności gospodarczej, twierdząc że takowa jest na forum prowadzona. Strona przeciwna powołuje się na ustawę o ochronie danych. I co zrobisz? Skasujesz w HP? :)

Sądy w PL kilkukrotnie nakazywały właścicielom for usunięcie konkretnych wpisów. Wpis na forum może skutkować odpowiedzialnością karną oraz cywilną. Postępowanie wyjaśniające jest uciążliwe.

Bez obrazy, ale nie dacie rady prowadzić HP.
W Polsce w ogóle HP nie jest możliwy, ani tutaj ani gdziekolwiek.

@Berion
twoja propozycja jest stricte polityczna, odpowiem więc w temacie POLITYKA.

Berion 20.01.2013 16:02

Cytat:

Napisany przez pali (Post 1238668)
i ofkors zakazać nowych takich.

To jest forum technologiczne, informatyczne a nie ogólne społeczno-polityczne.

Politykę dopuścić tylko ściśle w kontekście tematyki forum. Jeśli moderator będzie miał problemy z interpretacją, to zmienić moderatora.

Dyskusja trwa tydzień, do przyszłej soboty.
Jasno wyrażone głosy ZA / PRZECIW / INNE ZDANIE.

Żadnej sondy, bo zaraz będzie lewizna. Głosy nowych kont etc precz.

Oczywiście jam nie moderator ani admin i może moderacja głos ludu olać, no ale chyba tak nie zrobi.

Prawda jest taka, że dopóki nie zacząłeś udzielać się w polityce i przemycać w niemal każdym poście polityczne przytyki, problemu na forum nie było. Z Edem też nie.

Jeśli Cie to kole w oczy to zwyczajnie tam nie pisz i nie prowokuj w innych tematach. Problem zniknie i nie będziemy musieli niczego zamykać...

czary2mary 20.01.2013 11:40

Można zamknąć cały Off i śmietnik || a za pisanie bzdur w tematach technicznych karać tak jak na wielu forach technicznych -ban na 7dni na 30dni,zakaz dodawania linków fot ,nowych tematów || i będzie porządek||

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:12.