![]() |
Przeszłam ją 3 razy. Po prostu cudowna gra.
|
Taki mgs w spódnicy xd.
Edyta . właśnie ukończyłem drugi raz , tym razem na łatwy plus :P , zginąłem 11 razy , jako Elli 2 :ysz: spadła mi też celność 73% :sciana: komiksy i inne podręczniki są w zupełnie innych miejscach , jest więcej zarażonych , w tym purchlaków . Pojawił się też nowy bug k***a w misji '' zajezdnia autostrada'' chciałem cofnąć się do wcześniejszej lokacji ,Elii ze mną nie poszła , jak się wróciłem to myślałem że się powiesiła :wow: ale ona stała w autobusie na kierownicy ,chyba tam się zacięła , bo jak wykańczałem zarażonych to Jolej do niej gadał , ale jej nie było , nawet nie widziałem jej w tym widzeniu (R2) dopiero jak zginąłem , to po zmartwychwstaniu ;) już ona była . No i ten sam skrypt z pojawianiem się przeciwników znienacka w pomieszczeniu jak gra się Elli . To teraz czas na normal , bo na hard za cienki jestem k***a |
sequel z Ellie. jako glownym bohaterem ladnych pare lat pozniej....gdy swiat, tylko pograza sie w mroku :spoko:
Cytat:
|
Kontynuacja po śmierci? A to nie ma? ;)
|
CorAz bardziej podoba mi się ta gra, jak na razie zaliczyłem zgon 5 razy , chciałbym aby była kontynuacja :taktak:
|
Aż lepiej się poczułem. ;)
|
Teraz już możesz korzystać. ;p
|
O grach na konsole, piszemy w dziale konsole. Uzurpuję sobie prawo do nich. :D
Ale nie mam praw tutaj do teleportu. |
A żebyś wiedział ! Zacząłem grać 2 raz .
|
Cytat:
Jakiś kurka mega hicior k***a |
Zacząłem grać na wersji 1.0 chyba , potem aktualizowałem do jakiejś wyższej 150MB tego było musiałem użyć neta 3g bo na CDMA mam przekroczony limit :ysz:
|
To podłącz do Unitry, wtedy okaże się że gra działa na C64? :P
|
U mnie działa na ... monitorze od PC :>
|
W jakiej wersji grałeś? 1.0 czy nowszej?
|
The Last of Us jest exclusive'm, nie ma go na PC... :P
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:51. |