![]() |
Ilość załączników: 1
Cytat:
póki co pomogło to: Załącznik 63013 |
Sprawdź w opcjach karty graficznej , moze tak cos jest poprzestawiane
|
Yossi, W7 64bity, dzisiaj sprawdzę bo będę miał czas jak to z tym DP/DVI
edit: sprawdziłem, zostawiłem DP i wypiąłem DVI, to samo. Zamieniłem logicznie "główny" ekran, że prawy został lewym, to samo. Ciekawe to jest... |
Cytat:
|
misiozol, nie odzywaj się proszę więcej w tym temacie bo piszesz bzdury.
Matefusz, jutro to sprawdzę, mam jednak nadzieje, że to nie urok DP - tego nie sprawdzałem. |
@Patrix, odłącz monitor z DVI i zobacz, czy monitor z na display porcie normalnie się wygasza. Jeżeli będzie tak samo to znaczy, że DP ma taki urok ;)
|
Sluchaj nie chce mi sie doczytywac to w twojej gestji jest podanie detali dotyczacych sprzetu ,w podpisie widze dell ips 27 nic nie pisze na temat modelu monitora nie wspominajac o modelu drugiego monitora pomijajac fakt ze wcale nie musisz robic swojego sprzetu, jesli uwazasz ze nie jest to wazne to nie podawaj ale nie oczekuj precyzyjnych odpowiedzi :P
|
misiozol to nie jest ważne w tym przypadku. Ale jak lepiej rzucisz okiem to doczytasz w moim podpisie.
Czy w takim razie teraz już potrafisz mi pomóc? Grafika zintegrowana z procesorem. |
Cytat:
|
O mistrzu a podziel sie tajemna wiedza i powiedz co za modele masz tych monitorow i co za grafike/konfiguracje sprzetowa czy mam zaczac wruzyc z fusow :D
|
Mały problem z wygaszaniem monitora
Cześć, mam dwa monitory, jeden wpięty po display port (1), drugi wpięty przez DVI-D (2).
Mam ustawiony szeroki pulpit. Ustawiłem w opcjach zasilania wygaszanie monitora po jednej minucie. Po jednej minucie dzieje się poniższe: - monitor 1 "wygasza się" jest czarny ekran ale dalej jest podświetlana matryca (podświetlona czerń) - monitor 2 wygasza się poprawnie obraz i podświetlenie. Kombinowałem ale na razie wymiękłem. Spotkał się ktoś z czymś takim? :sciana: Dzięki za odp. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:42. |