![]() |
Ważne jest że gdyby to cudo było w przystępnej cenie, więcej osób mogłoby to nabyć, podłączam i działa.
|
Cytat:
|
Dokladnie tak jak piszesz , to nie jest jakies magiczne pudelko tylko zwykly konwerter analog-digital i nic pozatym . komponent zdecydowanie poprawia jakosc obrazu sam w sobie .
|
Cytat:
Gdyby był ten wynalazek na alldrogo w cenie do 100 zl może bym zakupił, filmiki na YT prezentujace działanie tego ustrojstwa wyglądają zachęcająco. |
Jak dla mnie chora wizja , zwykly konwerter component na hdmi tylko ladnie zapakowany dla posiadaczy ps2 , co nie zmienia tematu ze i tak konwersja tego jest bez sensu lepiej podlaczyc pod wejscie komponent w tv .
|
Gdyby jeszcze było to tańsze.
|
Cytat:
http://psx-scene.com/forums/f291/hdm...nd-out-109365/ |
Cytat:
Czyżbym sie pośpieszył z kupnem componenta xD? |
Powracając do tematu - może zaopatrzcie się w MG3000? (->Google ;) )
|
Ilość załączników: 1
Nic ciekawego, a ło take cuś jak w załączniku. ;)
- - - Kupiłeś podróby to tak jest. ;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Wątpie by to były styki w slocie, nigdy nie miałem problemów z moją MC 8 mb, w każdym slocie działała wepchana do końca jak należy, bardziej jestem skłonny uwierzyć w to że pozostałe MC to podróby które wchodziły za głęboko, bo aż odczuwalny był taki cyk po wciśnieciu do końca, który przy org. MC nie pojawił się nigdy. Wiesz jak to jest, konsola praktycznie tylko stoi, ale raz na jakiś czas rzuci urok i się kombinuje, co pewnie nie ma i tak większego sensu... |
Save'y możesz przecież sobie skopiować na pendraka za pomocą uLE do kontenera *.psu. Po za tym FMCB to ile zajmuje? W porywach 1.2MB, a obecnie kilkaset KB.
Może być też długopis. ;] Ostatnio wyjąłem PS2 żeby przetestować pewien nadchodzący wynalazek i odkryłem, że działa mi tylko drugi slot. Więc możliwe że masz zaśniedziałe styki w konsoli. |
Cytat:
Będzie chwila czasu to na każdą MC wgram FMCB i będzie święty spokój. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:57. |