![]() |
Kobiety oraz ich niepohamowana chec dzielenia sie nadmiarem zbednych informacji
Wiec jesli ktos potrafi to ja poprosze o wytlumaczenie tego fenomenu , ze majac 1 kobiete oraz 2 corki kazda z nich uwaza iz jest niezmiernie potrzebne dzielenie sie ze mna kazda zbedna mi informacja typu jaki byl kot u nas co robila sasiadka co powiedziala koleznaka x o koleznace y :D , najgorzej jest kiedy wszystkie naraz pragna sie ze mna podzielic swoja tajemna wiedza wtedy czasami nie pomaga ucieczka w wyobrazni na plaze a ich dziamgolenie kojazone z szumem morza niezbyt rozumiem czemu nie moga dzielic sie miedzy soba ta wiedza , wiec jak to jest wytlumaczy mi ktos ten fenomen ?
|
Mój dobry kolega mawia: Każdy ma takie problemy, jakie sobie sam stworzył.
Wielokrotnie już dotąd przekonałem się i nadal utwierdzam, że to święte słowa. A wracając do tematu - ja nie mam dwóch córek, więc....mam inne problemy k***a |
masz słuchać i tyle.
|
Moja żona ma to do siebie, że mówi zwykle to, co powiedzieć trzeba. Taki fenomen. Mogę z czystym sumieniem powiedzieć, że po kilku piwach jestem bardziej gadatliwy od niej :szczerb:
|
Cytat:
|
Ot i masz, po 28 minutach się namyślił i zmienił zdanie :haha:
Pantofel raczej nie, biorąc pod uwagę, że żona przeczytała może z pięć moich postów na forum ;) Na cóż natomiast mam narzekać na coś, z czym mam szczęście nie mieć problemów? Jak słusznie zauważa Grzeniu - są inne problemy, ja też na całkowity brak swoich nie narzekam ;) Obecnie mam jeden - co mnie podkusiło, żeby tylko jedno piwo wziąć kiedy byłem dziś w sklepie :sciana: |
Cytat:
|
Wlazłem do Biedrona nawet bez koszyka, nakupiłem jakichś rzeczy i rąk mi nie starczyło na więcej - miałem do wyboru albo zgarnąć jedną butelkę albo czteropaka ;) No doobra, mogłem wybrać opcję numer 2 ;)
|
Najlepiej kilka par w kilku rzędach. :taktak:
|
Czteropaki też bierzemy parami :taktak:
Tylko kobiety wyjątkowo po jednej. Taki u nas zwyczaj, ale gdzie indziej... :fiu: |
Jarson gdzie ty zes znalazl ten model to jakis bialy kruk , bo u mnie non stop bla bla bla , nawet 4-ro pak brany w parze nie pomaga baa czasami to i przez sen nawija :sciana:, Patrix maelduje poslusznie ze slucham jednym uchem :D , Grzeniu corki to zlooo wcielone robia maslane oczy a tylko czychaja zeby cie dopasc z nienacka LOL
|
Cytat:
|
http://images61.fotosik.pl/389/151f9f68534ca566m.jpg
http://images61.fotosik.pl/389/151f9f68534ca566med.jpg Tak na pocieszenie :rotfl: |
Cytat:
|
Hmm... a moze ma siostre blizniaczke i sie zamieniaja a ty o tym nie wiesz :wow:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:57. |