![]() |
W firmie potrzebowaliśmy odzyskać dane z fejsa i niestety się nie udało. Wiele wysłanych pism i oczywiście olewka, zero odpowiedzi. Jeżeli nie jest sprawa związana z przestępstwem to policja nic nie jest w stanie zrobić, bo nie ma ku temu podstaw.
|
Ja juz mu dalem reputa , jego wypowiedz to jest zlota mysl na dzisiaj :)
|
Cytat:
|
Ale jest reputa! :spoko:
|
Cytat:
|
Dajcie spokoj z tym facebookiem, usuncie konta i zyjcie wlasnym zyciem :D
|
Tak jak Berion napisał - Sad but true.
|
W skrócie: zapomnij.
|
No tak no tak, dzięki. Chodzi o to że konta już nie mam i nie mam zamiaru mieć. Oooo nie... Tylko chodzi o udowodnienie czegoś, czegoś co było tam zapisane w wiadomościach. Nie mam zielonego pojęcia jak to zrobić i czy to w ogóle "coś" jest dostępne dla zwykłych śmiertelników...
|
Ale wiesz wszystko jest robione w trosce o Twoje dobro... Dane lokalnie? Coś ty, nie daj boże zalejesz sobie dysk i dane przepadają. Wielki niebieski brat o Ciebie dba, abyś zawsze miał dostęp do swoich danych, Ty... i parę adminów oraz za pewne paręset osób ;) ;P
|
Właśnie tragiczne. Wygodne to są e-maile i komunikatory bo dane mam lokalnie, łatwo o kopię, eksport do innych programów etc. Już pomijając prywatność (OTR/GPG).
FB to niestety gówno dla Januszy. Autentycznie nienawidzę tej usługi (podobnie jak wszystkie mikroblogi-żniwiarzy). |
Cytat:
O co tyle krzyku z tym facebookiem - po prostu wygodne narzędzie do komunikacji i czynnik RSS w jednym :taktak: |
To tak jakbym nie posiadał, użyłem tylko do komunikacji trzy razy, ignorując podawanie wszystkich prywatnych informacji (poza imieniem i nazwiskiem) i korelacji. :P Aż się przeraziłem skąd on zna tyle mord, które znają mnie a które proponował...
|
Cytat:
Ładnie to tak mijać się z prawdą No to tera rzec, że istniejesz bo masz Facebooka |
Założyłem ponieważ niektórzy ludzie na tej planecie nie słyszeli nigdy o e-mailu, ani telefonie. ;p
Za każdym razem jak muszę się tam wdrapać i zalogować czuję ból w okolicy lędźwi. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:49. |