![]() |
Rozszerzenie pola Hardware w profilu
Nawiązując do paragrafu 5, podpunktu 8 ustępu 1 wnoszę o zwiększenie pola na posiadany hardware, które znajduje się w profilu.
Najlepiej gdyby pole było wielolinijkowe - wtedy łatwiej edytować. |
Nie, nie i raz jeszcze wszelkim zmianom na forum.
Obecne pole jest wystarczające, poza tym nikomu ono nie potrzebne :banan: Uzasadnienie: Mało kto z tego korzysta, a dla jednej osoby która chce zmian, nie będzie nikt nic przerabiał :haha: I tyle w temacie kolejnych zmian-> coś ala styl mobilny :D |
|
Spisz go sobie w zeszycie :idea:
I dobrze schowaj na zaś. |
Ja jestem za pomyslem andy'ego - na dzien dzisiejszy nie mieszcze tam wszystkich swoich sprzetow.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Choc coraz rzadziej. Stracilem nadzieje ze kiedys znajde tam komputer a nie zestaw czesci... |
Cytat:
|
Cytat:
|
@Patrix nie z Vobisu ale od A..... ;p
|
Jest pare firm na swiecie robiacych komputery i bioracych pelna odpowiedzialnosc w kwestii wsparcia za konstrukcje. Apple, HP, DELL, Alienware...
Vobisy to skladaki - taki kraj. Jak sie upomnisz dlaczego po aktualizacji KB7F4356A program systemiwy ktory wczesniej dzialal nagle przestal to umyja rece. To odroznia producenta komputera od skladacza czesci. |
Cytat:
Sam sobie jestem producentem i sam sobie świadczę wsparcie techniczne. Szkoda mi czasu na zabawę z jakimiś tam Rumunami zatrudnionymi w agencji... dla w/w firm. Plombom na obudowie mówię NIE. |
Cytat:
Cytat:
|
Takie wsparcie, ze jak zadzwonilem z pytaniem jak dokladnie dziala Automator to zostalem krok po kroku poprowadzony za reke by wykonac skrypt jaki chce. Mam to zakontraktowane w EULA.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:55. |