![]() |
tylko po co, o2 ma na przykład 30 GB pojemności, taki gmail go nie doścignie przez dłuugi okres - i znakomicie się nadaje do P2M.
Podawanie swoich danych (bo chyba o to chodzi że gugiel chce wysępić telefon) dla jakiś tam 2 GB...? Zresztą, i tak nie wierzę w cloudy i ogólnie web-aplikacje bo nigdy nie wiadomo czy usługa nie zostanie zamknięta (google buzz, code, ubuntu one i wiele, wiele innych...) oraz czy potem nie będą potrzebne jakieś opłaty. Aplikacje offline niemal zawsze są najlepsze (o ile nie dot. to jakieś usługi typu real-time) |
+2 GB jeżeli wejdziesz do ustawień bezpieczeństwa konta.
http://www.gdanskstrefa.com/gmail-i-google-drive/ |
Ten cały inbox jest dziwny... stary dobry gmail lepszy ;)
|
Inbox wkroczył do Google Apps! (:
Jeżeli ktoś jest zainteresowany zaproszeniem, to dać znać na PW ;) |
Macie problem z trybem push w Inbox?
Od jakiegoś czasu u mnie nie działa. W kliencie GMail jest ok. |
Cytat:
|
Cytat:
|
A ja dla zasady chętnie przetestuję ;)Tylko... gdyby ktoś mógłby podesłać mi zaproszenie na [ciach] ;)
|
No Inbox nie wszystkim się przyda. To bardziej skierowane do osób, które używają skrzynki skrzynki od Google do pracy.
|
zaproszeń ludzie mają już "od cholery" :)
na moje oko po dłuższym testowaniu powróciłem do gmaila (teraz w wersji 5.0), bardziej przejrzyste - moja opinia. P.S. mam jeszcze zaproszenia :P |
Cytat:
Zobacz czy na pewno dla kategorii w której grupowane są wiadomości masz włączone powiadomienia. Dodatkowo zerknij na główne ustawienia inboksa - czy tam masz zaptaszkowane powiadomienia. btw, też dostałem zapro ;) Wygląda, że Google daje nowe raz na tydzień. |
U mnie powiadomienia są na S5 ;)
|
Też już mam możliwość zapraszania jakby co ;)
Andy, nie miałem więcej czasu, żeby to sobie pokonfigurawać, ale jest jedna rzecz, która mnie w tym denerwuje, a jak mówiłem nie mam czasu. Nie dostaję powiadomień z Inboxa o nowej poczcie, a włączyłem dla wszystkich grup. Synchronizuje się niby OK jak podglądam czasy synchronizacji w andku dla inbox, natomiast żadnego powiadomienia. Jak odpalę program nowa poczta jest, nie jest tylko sygnalizowane jak przychodzi. Osochodzi? |
Ja też nie chcę. :D
|
Ja chciałem mieć zaproszenie dla zasady - od by mieć ;)
Brak sygnatury na tą chwilę całkowicie zniechęca do inbox - jak dodadzą sygnaturę, to czemu by nie korzystać... Mała aktualizacja - zaproszeń mam 4 jak by ktoś chciał, pisać na PW |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:47. |