![]() |
Cytat:
|
Cytat:
w przypadku S3 , samsung ze swoim romem 4.3 i tak jest cienki. No ale albo niby stabilny , ale słabo wydajny 4.3 albo szybki i prawie optymalny custom 4.4 Diabolique - no niestety jak poczytasz o tych custom romach to głowa mała, no i ile problemów. |
właśnie. jak zaczynam czytac o jakimś romie to okazuje się, że nie działa to albo tamto. co, tylko zawęża obszar poszukiwań :)
|
Cytat:
|
Cytat:
W słuchawie ma jednak działać wszystko... |
Cytat:
Mam CM na s3 i oprócz problemów z aparatem, sporadycznie i podobno z bluetooth, to jestem zadowolony. Używam ArchiDroid V2.X , ale nie pytajcie się o szczegóły nie znam się na tym , ma działać i tyle . |
Cytat:
|
CyanogenMod ;-)
|
odkładam bo nie wiem jeszcze jaki wgrać. tylko tyle :szczerb:
|
Jak wgrywać - to na całego, prędzej czy później i tak wgrasz custom'a wiec po co to odkładać
|
klon roma z recovery warto robić?
custom rom usunie mi logo startowe sieci? bo chyba nie ma sensu wgrywać czystego romu skoro custom to kwestia czasu. |
mgit, mi się wydaje, że Biedronowi chodzi o to, iż tak jest bardziej higienicznie..
|
Cytat:
|
Cytat:
Lepszy byłby obraz flasha/flashy. |
I to ci wystarczy - przy pomocy tego cofniesz system do wersji jaką miałeś w momencie wykonywania kopi - oczywiście bootloadera ci to nie przywróci, ale wystarczy by móc przeprowadzić oficjalny update potem - jak już zrezygnujesz z modyfikowanych room'ów - a officjalny room wywali ci modyfikowany bootloader (jak zastosujesz program do aktualizacji z poziomu PC)
Backup nagraj na płytę lub skopiuj na dysk i sobie tym głowy nie zawracaj :) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:25. |