![]() |
Gdyby nie święta, to pewnie też by było koło 2 tygodni. Ale i tak dobrze. Najważniejsze, że naprawione.
|
Nie ma tragedii - ale jak dawałem HTC Sensation do naprawy to trwało o tylko 14 dni ;)
Grunt, że naprawili ;) |
Wychodzi 31 dni wliczając weekendy i święta... :fiu:
|
15-12-2014 kurier zabrał a 14-01-2015 była już u mnie.
Wychodzi 34 dni wliczając w to weekendy i święta ;) |
Ile dni od wysłania do powrotu myszki?
|
No i myszkę mi naprawili :D
Wymienili styki, rolkę ba i nawet przednia obudowę - już nie jest obtarta - długo to trwało, ale na coś się gwarancja przydała ;) |
Reklamowałem w komputroniku w zeszłym roku dysk dzień po zakupie.
Wymienili na nowy od ręki. Generalnie dużo rzeczy już tam kupiłem (jutro odbieram kolejną) i jestem bardzo zadowolony, a jak coś jest nie tak albo sprzęt do odbioru to zawsze dzwonią. (Komputronik lublin plaza). btw. do myszek i klawiatur to tylko akumulatory LSD ;) albo NiCd. |
Jutro zamontuję zwykłe paluszki alkaliczne - zobaczymy ile podziała :D
|
Zapomnijcie o Energizerach, to są w tej chwili najlepsze baterie jakie można kupić. :taktak:
Załącznik 68429 |
U mnie na akumulatorkach (Logitech Nano) też coś koło roku. Albo i dłużej.
Bardzo dobra obsługa jest także w X-Komie. A ceny jednak niższe (choć Komputronik potrafi też zaskoczyć). |
Hm, może nigdy się nad tym nie zastanawiałem... zawsze zamykałem tą klapkę, jak myszy nie używałem ;)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Nie mówiłem, że wszystko średnio wygodne, tylko, że naprawa samodzielna jest średnio wygodna...
Sposób reklamacji w komputroniku: wypełnienie formularza, i zamówienie kuriera na ich koszt - kwestia 2 minut -> tu zastrzeżeń nie mam -> nie wiem tylko jak z kwestią uwzględnienia reklamacji, pierwszy raz coś u nich reklamuję... i obawiam się powtórki jak z serwisem pentagrama... gdzie mam niesprawny telefon, który leży w szafie... Co do baterii... coś w tym jest, bo jak działała na fabrycznie dodanych to działała 5 miesięcy, a na akumulatorkach miesiąc... |
Cytat:
- oddanie do komputronik (oni do fixit) - bezpośrednie oddanie do fixit (przyjechałby do Ciebie kurier po to) - naprawa samodzielna. Nie gadaj, że wszystko średnio wygodne... Cytat:
Bo co jest bardziej eko/taniej, kupić zwykłe energizery czy akumulatorki? - energizery wymienisz/kupisz raz na rok - akumulatorki musisz ładować co miesiąc (do drogich aku dolicz 12x koszt prądu) Eko wychodzą akumulatorki, bo mniej ich wywalisz, taniej wychodzą energizery bo ich nie ładujesz*! *przy rocznym użytkowaniu myszki - bo wiadomo, że przy innych sprzętach może być odwrotnie. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:00. |